Броят на загиналите в пожара, който разруши крайбрежието на източна

...
Броят на загиналите в пожара, който разруши крайбрежието на източна
Коментари Харесай

Над 80 са вече жертвите от пожара в Атика

Броят на починалите в пожара, който унищожи крайбрежието на източна Атика, набъбна до 83, след гибелта на 73-годишен мъж в интензивното поделение на болничното заведение „ Еванджелисмос “ в Атина, съобщи гръцкото издание Kathimerini, представено от БГНЕС.

По-рано денем представителят на пожарната работа сподели пред публицисти, че броят им е повишен на 82. Ставрула Малири сподели, че спасителите търсят изчезнали хора, само че към момента не са влезнали във всички къщи в засегнатите региони. Около 300 пожарникари и доброволци претърсват региона за изчезнали, измежду които две 9-годишни сестри.
" Разбирайки мъката на околните на изчезналите, ние ви осведомяваме, че търсенето няма да спре, до момента в който всички здания и региони, наранени от пожара, не бъдат тествани ", уточни представителят.
Коментирайки и другия огромен пожар, който изгори горски насаждения в Герания в Ори, покрай крайбрежния град Кинета в Западна Атика, представителят сподели, че в региона няма деен фронт, само че забележителна част от противопожарните сили остава на място, с цел да предотврати възникването на нови огнища.
Понастоящем там има 228 пожарникари със 114 транспортни средства, 56 пехотни бригади, 10 водни резервоари, 2 самолета и 4 хеликоптера, а от Испания се чакат още 2 самолета, в границите на подхванатия предпазен механизъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР