Броят на срутените във вторник от земетресението с магнитуд 7,1

...
Броят на срутените във вторник от земетресението с магнитуд 7,1
Коментари Харесай

Броят на срутените от земетресението сгради в мексиканската столица е 181

Броят на срутените във вторник от земетресението с магнитуд 7,1 здания в град Мексико доближи 181, поради което стотици хора останаха на улицата, заяви ДПА.

Цитирайки източници от общинската администрация, мексиканският в. "Реформа " заяви тези обновени данни. Досега по публична информация срутените здания бяха 38. В допълнение към тези здания, на които стихията е нанесла непоправими вреди, още доста сгради има заплаха да паднат или са набелязани за разрушение, написа "Реформа ". Още над 3800 здания в мексиканската столица са понесли вреди.

Спасителните екипи не престават да изваждат оживели отдолу под руините в днешния четвърти ден от началото на избавителната интервенция. Градската администрация заяви, че от вторник са избавени общо 60 души, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП. Загиналите са 286, като жертвите в столицата са 148. Начлникът на службата за гражданска отбрана Луис Фелипе Пуенте заяви в през днешния ден в "Туитър ", че починалите в щата Морелос са 71, в Пуебла 45, в щата Мексико 13, в Гереро 6 и в Оаксака 1.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР