Венецуела определи като "незаконни мерки" новите санкции на Вашингтон, които

...
Венецуела определи като "незаконни мерки" новите санкции на Вашингтон, които
Коментари Харесай

Венецуела: Американските санкции са незаконни

Венецуела дефинира като "незаконни ограничения " новите наказания на Вашингтон, които имат за цел да лимитират опциите й да прави интервенции с държавни активи и дълг в Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

"(Санкциите) са полуда, безчовечие и в безусловно несъгласие с интернационалното право ", съобщи венецуелският външен министър Хорхе Ареаса в изказване.

В отговор на преизбирането на президента Николас Мадуро при изборите в неделя американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила подписа указа за нови наказания в опит да затрудни финансирането на държавното управление в Каракас.

Изборите във Венецуела бяха посрещнати с рецензии от голям брой страни.

Правителството на Канада реши да ограничи всякакво съдействие с южноамериканската страна, показва ТАСС.

Посолството на Канада във Венецуела няма да се оглавява от дипломат, а от краткотрайно изпълняващ длъжността. Забранява се всякакво двустранно съдействие, ще бъде лимитирано издаването на предложения за венецуелски публични лица за присъединяване в мероприятия на канадска територия, публични канадски делегации няма да посещават конгреси на територията на Венецуела и други

Мексико също не признава резултатите от президентските избори и понижава до най-малко съдействието си със страната, и ще извика посланика си за съвещания.

Мексиканските управляващи също по този начин ще предупредят финансовия и банков бранш за риска да правят интервенции с държавното управление на Венецуела. Мексико стопира също по този начин визитите на високо ниво "до второ разпореждане ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР