Броят на последователите на Кайли Дженър в Instagram намаля с

...
Броят на последователите на Кайли Дженър в Instagram намаля с
Коментари Харесай

Кайли Дженър е с един милион по-малко

Броят на почитателите на Кайли Дженър в Instagram понижа с съвсем един милион, откакто звездата беше упрекната, че се е подигравала със Селена Гомес.

Гомес показа стори, в което сподели " ламинираните " си вежди. Малко по-късно Дженър също качи стори в Instagram, в което показваше своите вежди с надпис: „ Това акцидент ли беше? “



Това се одобри извънредно отрицателно от интернет консуматори и заваляха талази от негативизъм против риалити звездата. Според данните на Social Blade, почитателите на Дженър в Instagram започнаха да понижават в сряда (22 февруари), със спад от 124 711 почитатели.

Риалити звездата загуби повече почитатели в четвъртък (23 февруари) със спад от 38 578.

В петък (24 февруари) Дженър загуби близо 50 000 почитатели, което продължи и през уикенда.

Към момента Дженър е изгубила близо милион в Instagram, макар че към момента може да се похвали със зашеметяващите 380 милиона почитатели в обществената медийна платформа.

Тя въпреки всичко бе принудена да отговори на нападките, като разгласява коментар, в който споделя, че въобще не е видяла сторито на Селена и че почитателите прекаляват в реакцията си.



Припомняме, че Кайли Дженър е доста близка другарка с Хайли Бийбър, която е актуалната брачна половинка на певеча Джъстин Бийбър, който преди този момент имаше дългогодишна връзка със Селена. Въпреки всички кавги в края на предходната година те споделиха обща фотография. 
 Имаме си нова Instagram кралица
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР