Брошура ще разяснява снабдяването със законно отсечени дърва за огрев,

...
Брошура ще разяснява снабдяването със законно отсечени дърва за огрев,
Коментари Харесай

Брошура ще разяснява снабдяването със законно отсечени дърва за огрев

Брошура ще коментира снабдяването със законно отсечени дърва за огрев, оповестиха от дирекция "Информационно обслужване и връзки с обществеността " на Изпълнителната организация по горите (ИАГ) към Министерство на земеделието, храните и горите.

Брошурата се популяризира посредством районните дирекции по горите, като задачата е тя да доближи до най-малките обитаеми места в страната.

Проявявайте зоркост и отговорност, проверявайте маркирани ли са получените от Вас дърва за огрев, споделят от ИАГ. Съветват наложително да се изисква и съхранява оригинала на транспортния билет, с който са доставени, да се ревизира достоверността на билета на електронен адрес tickets.iag.bg.

При основателни подозрения за противозаконна сеч, превоз, предписание с дървесина или други нарушавания, сигнал може да се подаде на телефонен номер 112.

Дървесина, която не е маркирана, не е съпроводена с превозен билет или имената и адреса на притежателя й не подхождат на вписаните в билета, предстои на лишаване, а лицето, което я има - на санкция, допълват горските специалисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР