Брошката е от онези леко пренебрегвани аксесоари, които с лекота

...
Брошката е от онези леко пренебрегвани аксесоари, които с лекота
Коментари Харесай

Завръщането на брошките и как да ги носим този сезон

Брошката е от тези леко подценявани аксесоари, които с лекост могат да прибавят искра във всеки тоалет, изключително през зимата, когато носим повече връхните облекла. Може би някои от вас имат в кутията си с бижута някое винтидж богатство, което има сантиментална стойност, и това сигурно ще способства за добавената стойност на всеки стайлинг. Но пък може да си намерите и нещо ново и забавно от новите сбирки.

Брошката се постанова в облеклото най-ярко през 20-те години на предишния век, като стартира да се появява от ден на ден в тоалетите на дамите. Постепенно става част от сбирките на фешън къщи като Thierry Mugler, Chanel, Christian Lacroix и Yves Saint Laurent, като във Vestiaire и през днешния ден могат да се намерят страхотни находки на по-стари модели. Именно при Chanel и до през днешния ден виждаме брошки освен с логото на марката, само че и в други форми, като от време на време даже могат да се комбинират няколко вкупом според от размера им. Даниел Розбери от Schiaparelli също извади на показ брошките, както и Алесандро Микеле, до момента в който беше в Gucci, със своя бохемски изискан и напластяването на облекла и аксесоари.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Тъй като през студените месеци носим повече облекла в неутрални тонове като сиво, черно, бежово, кафяво, една брошка върху ревера на сако или палто би изглеждало извънредно изискан. Но не пречи да я носим и върху пуловер, риза и даже някой тишърт. Самите брошки, с изключение на като лого на някой бранд, получават разнообразни форми и размери – от моделите с камъни до добре познатия вид с огромните цветя, които обаче този сезон носим повече към врата към тънко колие.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

 
Палтата, които вършат всеки зимен стайлинг по-впечатляващ

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР