Бронзовата медалистка от Световното първенство по олимпийско карате за мъже

...
Бронзовата медалистка от Световното първенство по олимпийско карате за мъже
Коментари Харесай

Ивет Горанова пред Sportal.bg: Оттук нататък не трябва да правя грешки на нито едно състезание

Бронзовата медалистка от Световното състезание по олимпийско карате за мъже и дами през предходната година Ивет Горанова стартира по отличен метод 2019 година - със златен орден. 18-годишната българка завоюва шампионата от Гран При в Хърватия за дами до 21 години в категория до 55 кг.
 Мариела Костадинова и Панайот Димитров завоюваха анкетата за “Най-добър млад състезател до 18 години @@@

“2019 година потегли доста добре за мен – с превъзходен старт. Надявам се това да е единствено начлото и цялата година да продължи по този начин. На Световното в действителност доста изненадах съперничките си, а и самата себе си. Мисля, че в този момент всички ще имат огромен почит към мен и това до известна степен може да ми оказва помощ в срещите. Сега обаче всеки ще гледа да играе против мен тактически и да ме побеждава тактически. Аз ще върша същото и ще бъде много забавно отсега нататък. Не мисля, че ще ми е по-трудно, тъй като и при девойките ние се познавахме – знаехме всяка една по какъв начин играе и играждахме тактичност против всяка една. Тук ще е същото – както те ще имат тактичност против мен, по този начин и аз ще имам против тях. Победата ще отива у този, който е по-добре квалифициран и желае по-силно да победи”, сподели Горанова особено за Sportal.bg .
 Мариела Костадинова и Панайот Димитров завоюваха анкетата за “Най-добър млад състезател до 18 години @@@

Тя приказва и за идните си надпревари: “Следващата седмица имам Премиер лига в Париж, на която към този момент се натрупат точки за Олимпиадата в Токио и оттук насетне не би трябвало да имам неточности на нито едно съревнование. Надявам се да съумея да събера задоволително точки, с цел да се класирам за Олимпиадата.
 @@@

Европейските олимпийски игри в Минск са най-важното съревнование да мен тази година. Имаме и Световно състезание за девойки до 21 години, само че то няма да ми донесе никакви точки за Олимпиадата. Не го недооценявам – по никакъв начин дори, само че Европейските олимпийски игри са ми най-важни, тъй като, в случай че стана първа на тях и взема квота за Токио, в идната една година ще ми е доста по-леко и по-спокойно за Олимпиадата.” Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg и списък Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от награждаването за " Спортист на България до 18 години за 2018 година " ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР