Брожение плъзна и след тазгодишния конкурс Мис България. Както е

...
Брожение плъзна и след тазгодишния конкурс Мис България. Както е
Коментари Харесай

Въпроси, въпроси: Българка ли е „Мис България 2023”, сменила ли е името си, девствена ли е и защо няма гадже?

Брожение плъзна и след тазгодишния конкурс „ Мис България ”. Както е по традиция при избора на най-красива нашенка, обществените мрежи отново се трансфораха в сцена за изложение на неодобрение и отправяне дори на язвителни мнения. Досега бяха свързани най-вече с визията на короновата госпожица и по-конкретно с естетичните намеси в нея. Тази година казусът е различен. 17-годишната Елизабет Кравец, която завоюва короната, беше атакувана по линия на произхода си и националната си принадлежност. До какъв брой е българка новата „ Мис България ” и сменила ли е името си? – въпросът, който провокира оживена полемика тази година.
„ Аз съм си българка, просто съм от разбъркан генезис , само че си пребивавам тук от доста години. Повече от 10 години. Така че българка съм, варненка ”, съобщи Елизабет Кравец в деня след състезанието. Красавицата, която е четири пъти републиканска шампионка по спортни танци и 7-ма в света, показа, че семейството й идва от Израел и значи „ фешън шивач ”. Тя посочи още, че татко й е на половина израелец, на половина украинец. Имат родственици в Украйна, с които не са се виждали от дълго време. Тъкмо, с „ политическата обстановка ” там, Елизабет изясни мненията по собствен адрес първо откакто завоюва купата „ Мис Варна ” през август и преди дни, когато постави короната като „ Мис България 2023 ”.

Въпреки това недоволството в обществените мрежи, обвързвано с произхода и националната й принадлежност, продължава. Имало неясноти, подклаждани от разнопосочна информация – съгласно някои медии хубавицата е родена в Израел, съгласно други - в Украйна. Майка й пък е показана като българка в редица интернет уеб сайтове . В скорошно свое изявление Елизабет сподели, че майка й е полу украинка, полу българка. Живеели във Варна, тъй като бащата на младата госпожица доста харесва морето и желали да са покрай него. В морската столица фамилията е към този момент от близо 10 години, посочи още новата „ Мис България ”. Преди това живели 4 години в Израел, където Елизабет учела и упражнявала. Установили се там, откакто прекарали известно време в Украйна, където и младата дама е родена. Така излиза, че новата „ Мис България ” е единствено една четвърт българка. По-мнителните дори повдигнаха въпрос за поданството й. Други пък се втурнаха да я пазят, изтъквайки, че майка й е българка, както и самата тя, и всевъзможни други внушения са най-малкото нелепи. И още - че Елизабет е измежду дребното естествени хубавици, слагали короната на „ Мис България ”.

На този декор бе припомнено присъединяване на хубавицата в „ Шоуто на Слави ” през 2019 година дружно с тогавашния й танцов сътрудник Мартин Славоев. Видеото с въпросното посещение още може да се открие в интернет. В него младата дама е показана като Елизавета Кравец. Тя споделя, че е родена в Украйна и е живяла в Израел, а семейството й е еврейска. Споменава и че има израелско поданство в отговор на въпрос на водещия Слави Трифонов какви са изискванията да представяш дадена страна в надпревари по спортни танци. Трябва един от двойката да е жител на тази страна, прецизираха младежите. „ Аз имам израелско поданство и можем да се състезаваме за Израел ”, разясни девойката. Тъкмо поради този въпрос на водещия и последвалия отговор обществените мрежи се нажежиха от подозрения и догатки.

Не единствено националната принадлежност на младата дама провокира безредици, а и името й . Пълна тайнственост е за какво синеоката хубавица е била Елизавета Кравец през 2019 година, когато взе участие в „ Шоуто на Слави ”. В интернет могат да се открият много публикации за изявите й в надпревари по спортни танци и във всички тя е упомената таман като Елизавета. С това име хубавицата печели и интернет вота в състезанието „ Мис Варна ” през 2019 година Тогава победителката е Румяна Данаилова, а Кравец е „ Мис Интернет Варна ”. Тази година, когато печели състезанията „ Мис Варна ” и „ Мис България ”, девойката към този момент е Елизабет. В инстаграм профила си също е Елизабет, само че пък профилът й в тази обществена мрежа е от 2021 година Изглежда тя употребява по-отдавна фейсбук, тъй като има изявления от 2018 година Там е споделила и присъединяване си в „ Шоуто на Слави ”, в което гостува като Елизавета. Става напълно комплицирано, като се посочи, че във фейсбук хубавицата е Елизабет, само че май е внасяла промени по профила си, тъй като в линка към него е Елизавета Кравец.

В последна сметка какво е първото име на новата „ Мис България ”, питат консуматори в обществената мрежа, като показват и публикация от 2019 година, от която се схваща, че хубавицата е станала лице на варненския мол като Елизавета Кравец. В публикацията се показва, че живее във Варна от 3 години. Излиза, че едвам от 2016 година със фамилията й са се открили в морската столица. Явно в къща, тъй като се загатва, че Елизавета има куче Зента от породата алабай, а както е известно, тежестта на представителите на породата е сред 40 и 80 кг. Елизавета има още папагал Чико, заек Антон и кобила Замина. Тогава хубавицата, която през днешния ден е в 12 клас, е показана като ученичка в Професионалната гимназия по текстил и фешън дизайн във Варна. Тогава е споделила, че желае да се осъществя в стилния свят.

Ден след състезанието „ Мис България ”, девойката показа в предаването „ Здравей, България ”, че желае да учи за кожен лекар и „ нещо, обвързвано с фешън дизайн ”. В друго изявление пък акцентира, че желае да продължи образованието си в София и изненадващо – обмисля да се занимава с актьорско майсторство и публицистиката. Все още няма другар. Всъщност, тя в никакъв случай не е имала сериозна връзка и съгласно някои хубавицата даже още е девствена.

Елизабет се занимава професионално с мода от 4 години. Когато била дребна, майка й постоянно я водела по състезания и пък на ревюта за облекла за дребни девойки. На 8-годишна възраст синеоката хубавица спечелила „ Мини Мис ” в Израел. Като „ Мис България 2023 ” Елизабет Кравец ще показа страната на интернационалния конкурс „ Мис Планет ” през ноември в Съединени американски щати. Шансовете й да се окичи със международната купа са големи
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР