Броени дни след като снимките на новия филм “Батман започнаха

...
Броени дни след като снимките на новия филм “Батман започнаха
Коментари Харесай

Батман с коронавирус

Броени дни откакто фотосите на новия филм “Батман ” започнаха още веднъж след карантината, работата на снимачната площадка спря. Оказа се че Робърт Патинсън (познат от  хитовото заглавие “Здрач ”) има позитивна проба за Коронавирус – 19, оповестява “Ню Йорк таймс ”.
Продуцентите от Уорнър брос са сбити. Те оповестиха, че член на екипа се е самозаразил. Медиите по целия свят обаче оповестяват, че става въпрос точно за звездата на продукцията Патинсън.
 Робърт Патинсън скапе годежа (СНИМКА) Робърт Патинсън скапе годежа (СНИМКА)
Робърт Патинсън и Талия Барнет, по-позната като FKA twigs, са се разделили единствено 3 месеца, откакто артистът сподели, че двамата са " нещо...
Лентата се чака да покаже тъмната страна на Брус Уейн, сходно на метода, по който “Жокера ” направи това през есента на 2019 година Режисьор на кино лентата е Мат Рийвс. Снимките към този момент бяха спирани един път през март, поради настъпването на световната пандемия. Очакваше се премиерата да бъде планувана за юни 2021 г, след което тя бе преместена за октомври идната година. Дали това ново спиране се докара до ново отсрочване към момента остава неразбираемо.
34-годишният Робърт Патинсън е шестият артист, който влиза в облика на черния рицар с плащ. Преди него това са правили Майкъл Кийтън, Вал Килмър, Джордж Клуни, Крисчън Бейл и Бен Афлек. Новият „ Батман “ има за цел да повтори триумфа на „ Жокера “ с Хоакин Финикс и да показа спасителя на Готъм в по-тъмна светлина, в сравнение с сме привикнали да го виждаме.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР