Броени дни преди втората професионална бойна гала вечер SENSHI повечето

...
Броени дни преди втората професионална бойна гала вечер SENSHI повечето
Коментари Харесай

Родните бойци са готови за SENSHI

Броени дни преди втората професионална бойна церемония вечер SENSHI множеството български бойци към този момент са подготвени да се изправят на кръга против съперниците си.
 Bulgaria ON AIR ще излъчи първата професионална бойна церемония вечер по кикбокс SENSHI
Bulgaria ON AIR ще излъчи първата професионална бойна церемония вечер по кикбокс SENSHI

На 13 април, от 22 часа

" В момента завършваме със спарингите и е в действителност малко по-тежко от нормално. Днес е последният ден със 100%-ови тренировки и по-късно влизаме в режим за възобновяване на силите ", съобщи през днешния ден Деян Топалски по време на първата публична конференция преди галата. На SENSHI той ще спори за Европейска купа на WAKO PRO против Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина в категория до 88,6 кг.
 Снимка 417852
Източник:

" Чудесно се усещам. 100 % съм подготвен за срещата и към този момент нямам самообладание. Крънич има много мачове в интернет, които съумях да изгледам. Почти всички са от международни и европейски шампионати. Смея да кажа, че съм го разучил ", съобщи още 11-кратният първенец на България по кикбокс и ММА.

Бойната церемония вечер ще се организира на 20 април, от 19 часа, в зала " Арена Армеец ". Точно седмица преди нея се организира и първата публична конференция на SENSHI. Заедно с Топалски, зад микрофоните на зала " Родина " на националния стадион " Васил Левски " застанаха още петима от най-хубавите родни състезатели по кикбокс, муай тай и киокушин - Атанас Божилов, Антон Петров, Богдан Шумаров, Николай Йоргов и Петър Стойков.
 SENSHI 2 събира топ бойци на конференция в петък
SENSHI 2 събира топ бойци на конференция в петък

Брифингът ще състои на 12 април

Всички бойци бяха безапелационни, че се усещат готови и чакат на галата да се разиграят невероятни и доста оспорвани мачове.
 Бойци на кикбокс звездата Петер Артс застават на пътя на трима български състезатели на SENSHI
Бойци на кикбокс звездата Петер Артс застават на пътя на трима български състезатели на SENSHI

Иляс Букаюа е идващият съперник на родната машина Богдан Шумаров

" Можи би на SENSHI ще се удрям против най-сериозният ми съперник до момента ", изясни капитанът на националния ни тим по кикбокс Атанас Божилов . На 20 април той ще има сложната задача да в профил беларуската кикбокс звезда Макс Сподаренко от пътя към Световната купа на WAKO PRO. Тяхната среща е основна от бойната карта на събитието и е последна за вечерта. Те ще се бият в категория до 71,800 кг.
 Снимка 417853
Източник:

Божилов бе безапелационен, че се е подготвил доста добре. " Гледах го, само че се и познавам с него. Засичали сме се на огромни шампионати. Той има доста оценки. Видях му мощните страни. Може би това е най-сериозният ми съперник, който съм имал до момента. Подготвил съм се по проект. Тренирах доста за този мач ", съобщи състезателят на бургаския клуб " Самурай "
 Костадин Костов ще се изправи против японски първенец на SENSHI 2
Костадин Костов ще се изправи против японски първенец на SENSHI 2

Учида е троент първенец на Япония по карате

Специално за SENSHI в България идва холандската легенда и един от най-хубавите кикбосьори в света за всички времена Петер Артс . Той ще докара със себе си четирима от своите бойци, които ще се бият с трима родни състезатели. Срещу холандец от отбора на Артс ще се изправи огромния гений на страната ни Богдан Шумаров . Неговият съперник в категория 72,500 кг е Иляс Букаюа.
 Снимка 417854
Източник:

" Всички сме гледали Петер Артс, като съм бил дребен не съм очаквал, че ще се изправя против негово момче. Това е чест за мен ", изясни Шумаров. Двубоят му на SENSHI ще е четвъртият, в който се включва, за последните два месеца. Въпреки това състезателят на варненския клуб " БОИЛ е безапелационен: " Чувствам се пресен и в отлична форма ".
 Деян Топалски за идната огромна борба на SENSHI 2 и тайната на триумфа
Деян Топалски за идната огромна борба на SENSHI 2 и тайната на триумфа

ММА боецът ни в спор с Ахмед Крънич за Европейската купа на WAKO PRO

Срещу сериозен войник от школата на Артс ще би трябвало да се изправи и Николай Йоргов . Той ще се бие с холандеца Томас Дуве в категория 80 кг. Състезателят на столичния клуб " Армеец " съобщи, че се усеща по-добре квалифициран физически от противника си и ще се стреми към нокуат. Това беше тактиката му и на първото SENSHI, когато пречупи съперника си за по-малко от 30 секунди.
 Снимка 417855
Източник:

Единствената борба по муай тай на SENSHI ще е сред Антон Петров и гръка Танасис Кукуфикис. На 20 април в " Арена Армеец " двамата ще се срещнат на кръга за повторно, откакто през 2014 година българинът извоюва успеха. Сега Петров изясни, че е следил играта на Кукуфикис и за последните години гъркът е трансформирал равнището си доста.
 Снимка 417856
Източник:

За пръв път на професионална бойна церемония вечер по кикбокс и муай тай ще има и четири доста атрактивни дуела по карате киокушин. Те ще се играят по разпоредбите на KWU International Professional League в 3 рунда по 3 минути (фул контакт карате киокушин с удари в главата). В една от тях Петър Стойков ще се изправи против руснака Омар Магомедов в категория до 70 кг. " Наблюдавах му няколко срещи. Знам, че е упражнявал в доста добра съветска школа. Но и аз се сготвям доста съществено и ще стане забавна борба ", уточни Стойков.
 Снимка 417857
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР