Броени дни остават до завръщането на Brass Against в България!

...
Броени дни остават до завръщането на Brass Against в България!
Коментари Харесай

Brass Against ще забият в Terminal 1 тази събота

Броени дни остават до завръщането на Brass Against в България! След епичния концерт при започване на годината, брас бендът идва още веднъж на 22 юни, с цел да зарадва почитателите с огромна доза обичани рок и метъл кавъри. В събота, на сцената в клуб „ Терминал 1 “, ще забележим всички членове на групата в компанията на магнетичната вокалистка Liza Colby, с която бандата стартира второто си турне.

Бендът се трансформира в YouTube сензация с песента Killing in the name на Rage Against The Machine. Оттогава милионите гледания на видеото се усилват, а Brass Against пресъздава части безусловно по поръчка, откакто почитателите им не стопират да ги заливат с мнения и да споделят кои именити песни желаят да чуят в брас вид. Така десетки безконечни рок и метъл части още веднъж получават справедливо внимание, освен това без групата да има рекламация да надмине оригинала, а в противен случай - задачата е да го съживи с нова мощ.

На 22 юни ще чуем емблематичните кавъри на Rage Against The Machine, Tool, Audioslave и Black Sabbath, изсвирени от девет музиканти, а зад микрофона ще бъде джазменката и смъртоносен рок вокал Liza Colby. „ Бомбата “, която тиктака на сцената, когато се обединят китара, саксофон, барабани, тромпет и туба, както и различимият глас на Colby, ще накарат всеки да настръхне. Ядосани и въодушевени, Brass Against още веднъж ще наелектризират публиката и ще ѝ подарят шоу, което мъчно може да бъде забравено.

Brass Against ще забележим в следния състав: Liza Colby (вокал), Andrew Gutauskas (Баритон саксофон), Brad Hammonds (китара), Darius Christian (вокали/тромбон), Mazz Swift (вокали/цигулка), Mariel Bildsten (тромбон), Wayne Tucker и Oskar Stenmark (тромпет), Kenneth Bentley (туба) и Nathan Bell (барабани).

Билети за концерта можете да закупите от OMV и мрежата на Eventim на цена от 35 лева На място цената ще бъде 45 лева Повече информация за събитието може да намерите тук. Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а началото е планувано за 22:00 ч.

Медийно партньорство
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР