Броени дни остават до началото на Европейското първенство, на което

...
Броени дни остават до началото на Европейското първенство, на което
Коментари Харесай

Алекс Грозданов към фенове: Има какво да видите

Броени дни остават до началото на Европейското състезание, на което България и Варна е съдомакин дружно с Италия, Северна Македония и Израел. Първият ни мач е на 29 август от 20.30 часа. Мнението си за състезание и упованията си за шампионата показа центърът Алекс Грозданов.

 

-        Алекс, съвсем не остана време до старта на Европейското състезание във Варна. Какви са страстите? Със сигурност настроението става все по-добро и все по-добро, тъй като очакваш да излезеш пред българската аудитория.

-        Останаха няколко дни. Подготвяме се доста добре. Надявам се да покажем същата игра пред варненската аудитория. Емоциите в залата са постоянно позитивни. Надявам се, че сме съумели да създадем един добър колектив.

-        Твоите персонални упоритости какви са?

-        Искам да влезем в четворката и по-късно, каквото сабя покаже.

-        Мачовете във Варна постоянно са по-специални. Опиши заряда, възприятието, когато влезеш в тази зала, която е като дребен врящ котел. Създадена за волейбол и чакаща националния тим да пристигна. Това е, което ние виждаме извън. Какво виждаш и усещаш ти от вътре?

-        Атмосферата е страхотна, за което способства и самата зала. Имаш по-близък контакт с публиката от Арената в София. Отделно самата аудитория е невероятна като заряд и бих споделил, че това е едно от обичаните ми места за игра.

-        Какво би споделил на тези, които към момента се двоумят дали да дойдат. От 29 август до 11 септември са мачовете във Варна. Със сигурност има доста аргументи, които би изтъкнал, че си заслужава да бъдат там.

-        Да не чакат. Да взимат билети и да идват. Чакаме ги в залата. Ще дадем всичко от себе и считам, че има какво да се види. Един нов тим, който събира както по-стари състезатели, по този начин и по-млади. Мисля, че свършихме много положителна работа през тази година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР