Броени дни остават до края на гласуването за Годишните награди

...
Броени дни остават до края на гласуването за Годишните награди
Коментари Харесай

Броени дни остават до финала за Годишните награди за туризъм, организирани от Министерство на туризма

Броени дни остават до края на гласуването за Годишните награди за туризъм, проведени от Министерството на туризма. Община Благоевград е номинирана в категория „ Туристическо събитие “ с организирането на фестивала „ Francofolies.Blagoevgrad “, което през 2018 година се организира за четвърта поредна година.
 ajgvnkrecw1nszilkb23-33201  viber-image1
Всеки искащ може да пусне своя глас до 5 декември на уеб страницата на Министерство на туризма – https://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/?fbclid=IwAR08cNlrbnRTL8-_pkFgAck6yWHpiOAqm9SRbeWjCd3Fb31bp_UQ31B-xkc.

През 2015 година влиятелният фестивал за модерна френска музика „ Francofolies. Blagoevgrad “ беше възобновен от след близо 20 годишно спиране и се осъществя като извънредно сполучлив план. Българското издание на фестивала е едно от най-големите събития от целия свят, популяризиращи френскoезичната просвета през 2017 година, съгласно плана „ Голямата обиколка “. Инициативата е на френската страна и е под патронажа на френския президент. Община Благоевград е притежател на премията „ Туристическо събитие “ за 2017 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР