Броени дни остават до BREEZE Fest Burgas-свежият морски фестивал, чийто

...
Броени дни остават до BREEZE Fest Burgas-свежият морски фестивал, чийто
Коментари Харесай

Звезди превземат BREEZE Fest в Бургас

Броени дни остават до BREEZE Fest Burgas-свежият морски фестивал, чийто хедлайнер е световноизвестната американска група Black Eyed Peas. Освен паметната тайфа, всички BREEZE почитатели ще чуят онлайн и шлагерите на украинската сензация Иван Дорн, група „ Молец “, Дара, Папи Ханс, " Керана и космонавтите " и Мила Роберт. 

Но освен изпълнителите на сцената и публиката в Бургас, а и множеството известни персони ще са на BREEZE вълна. Славена Вътова не скри, че ще бъде част от най-хитовото събитие това лято. Красивата брюнетка разгласява в своя Инстаграм профил фотография с двете си дъщери, заредена с BREEZE въодушевление. На фрагмента трите са с фестивалните тениски, с които чакаме да ги забележим и на място, на 22-ри юли.

Звездите, които тръпнат в очакване да видят онлайн Black Eyed Peas, не стопират дотук. „ Не мога да допускам, че бандата идва в България! Задължително би трябвало да сте там! “, отсича в свое инста видео рапърът 100KILA. Провокативната Диона и неустоимият Тино приканиха всички бързо да си набират билети, с цел да не пропуснат фестивала на сезона.  

Най-известните инфлуенсъри в мрежата също се впуснаха по BREEZE вълната. Актрисата и тв водеща Поли Недкова; колоритната EVA; русото прелъщение Калина Кузманова; Ралица-красивата брачна половинка на Лъчо от „ Скандау “, която напълно скоро още веднъж ще бъде майка; Микаела от хитовото риалити „ Ергенът “ и Христо Стефанов – един от основателите на онлайн предаването „ Къщата на инфлуенсърите “ дават обещание да пеят с цялостен глас шлагерите на Black Eyed Peas Pump It,  Where Is the Love?, I Gotta Feeling и доста други.

Актрисата Силвия Петкова, звездата от кино лентата „ Чалга “ - Елеонора Иванова и яркото украшение от сериала „ Татковци “ – Славена Зайкова също отброяват дните до фестивала, с цел да изживеят най-силните страсти това лято.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР