Броени дни до старта на специализираното изложение Tourist Auto Show. Great

...
Броени дни до старта на специализираното
изложение Tourist Auto Show. Great
Коментари Харесай

Great Wall показва Steed 6 и Haval H2 на Tourist Auto Show 2018

Броени дни до старта на специализираното изложение Tourist Auto Show. Great Wall представя новите си модели.

След много огромно спиране се наблюдава възобновление на традицията на регионалните автомобилни изложби и именно едно такова започва на 19.04. В четвъртък за първи път порти ще отвори Tourist Auto Show, което е насочено основно към извънредно перспективния туристически отрасъл, потребностите на който предполагат характерни автопаркове с разнообразно предопределение.

На ревюто ще се показа и марката Great Wall и ще покаже два от лансираните за продажба тази година нови модели – пикапът Great Wall Steed 6 и SUV Haval H2.

Great Wall Steed 6 е правоприемник на най-продавания 4 поредни години пикап в България Steed 5. Новият пикап е по-голям, по-луксозен и впечатлява с по-дързък и агресивен външен тип. Освен атрактивен екстериор, оборудваният с 2,4-литров, редови 4-цилиндров мотор Great Wall Steed 6 съчетава перфектно функционалност, проходимост и товароносимост – качества, от огромно значение за всеки бизнес. Интелигентната 4х4 система автоматизирано разпределя въртящия миг сред колелата в зависимост от особеностите на пътните условия.
Great Wall Steed 6 е екипиран с множество асистенти и системи, подпомагащи лидера, сред които ESP, HBA, TPMS, HHC, TCS и други, които в комбинация със здравото стоманено шаси, на което е конструиран пикапа, осигуряват безкомпромисна сигурност за шофьора и пасажерите.

Great Wall Steed 6 се предлага с опция за данъчен заем и алтернатива за обратно изкупуване на сегашния автомобил на клиента.

Посетителити на Tourist Auto Show ще се запознаят от близко и с новия SUV Haval H2. Моделът е първият с марка Haval, който се предлага в България и Европа и вдъхновява с автентичен дизайн и изчистени линии, които няма да ви оставят незабелязани до момента в който шофирате по улиците на градската джунгла. Дизайнът на автомобила е планиран от един от водещите международни дизайнери – белгиецът Пиер Льоклер.

Haval H2 е функционален градски SUV, предлагащ високотехнологично съоръжение и изключително интуитивни принадлежности, по този начин че шофирането да е наслаждение. Моделът е със старт-стоп бутон, мултифункционален волан, безключов достъп, двузонов климатик, 8-инчов сензорен мултимедиен дисплей, 8-позиционно контролиране на седалката на водача, подгрев на седалките, камера за заден ход, редица асистенти, подпомагащи лидера и много други екстри, които в комбиниране с високото качество на използваните материали трансформират Haval H2 в съвършения за всеки автомобил. При Н2 акцент е поставен върху сигурността. Автомобилът е оборудван с 6 въздушни възглавници от най-висок клас и сериозен набор от системи, осигуряващи дейна и пасивната безопасност, в сходство с последните световни стандарти за сигурност.

Tourist Auto Show стартира на 19 април, четвъртък и ще се организира на две последователни събития по 4 дни всяко, надлежно в Бургас от 19 до 22 април и във Варна от 26 до 29 април на паркингите на магазини от веригата „ МЕТРО “. Работно време на изложенията от 10.00 до 18.00 ч., а входът е свободен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР