Броени часове преди затварянето на трансферния прозорец у нас, ЦСКА

...
Броени часове преди затварянето на трансферния прозорец у нас, ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА подписа със Симеон Александров

Броени часове преди затварянето на трансферния прозорец у нас, ЦСКА съумя да направи следващия мощен входящ трансфер, привличайки в редиците си един от най-талантливите и обещаващи млади футболисти в родния хайлайф Симеон Александров.

Днес крилото на Септември (София) с наслада подписа своя дълготраен контракт с най-титулувания български футболен клуб.

„ За мен това е сбъдната фантазия, голяма чест и отговорност да подпиша с толкоз популярен клуб като ЦСКА! Ще дам всичко от себе си, с цел да веселя почитателите с положителни игри и победи! “ бяха първите думи на играча след официализирането на персоналния му договор с клуба.

Бързоногият техничар досега е изиграл 8 мача от началото на шампионата, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция. 18-годишният нападателен полузащитник се изявява еднообразно добре, както по двата фланга на офанзивата, по този начин и зад нападателя. Той впечатли Саша Илич с изявите си на стадион „ Българска войска “ преди няколко дни, когато негов гол бе анулиран заради доста тънка засада.

Общо в кариерата си в Първа и Втора професионална лига Александров е записал 61 мача, в които е вкарал 12 попадения и е изработил 7 асистенции.

Симеон е младеж на Локомотив (Пловдив), след което минава в школата на Септември (София), където съумява да развие своите качества и справедливо стига до юношеските гарнитури на националния тим на България. 

Финансовите параметри на договорката сред клубовете остават конфиденциални.

Междувременно управленията на двата тима се споразумяха нападателят на ЦСКА Радослав Живков да премине в Септември до края на годината. Там той ще има опция да натрупа задоволително игрови опит на елитно равнище и да доразвие своите професионални футболни качества.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР