Броени часове ни делят от шоуто на най-чакания идол на

...
Броени часове ни делят от шоуто на най-чакания идол на
Коментари Харесай

Какво ще направи Роби Уилямс довечера?

Броени часове ни разделят от шоуто на най-чакания кумир на 2015-а. Плажът на " Спирит ъф Бургас " е виждал към този момент десетки величия, само че несъмнено Роби Уилямс е върхът на сладоледа. Феновете нямат самообладание за спектакъла на брега, а с предходните си концерти от турнето " Let me entertain you " Роби потвърди, че е в суперформа и е запазил равнището си от най-младите години. Какво обаче да чакаме от шоуто? Въпреки че концерт с концерт не се повтаря, тазгодишното турне на английската звезда има няколко непокътнати номера, които радват почитателите в Европа, написа "Стандарт ". И е допустимо да се направи прогноза. Като цяло Роби пее единствено отракани през годините шлагери, комбинирайки ги с готини кавъри на топ банди.

Шоуто продължава към два часа, бисът, несъмнено, е обезпечен. Каквито и да са разбъркванията в сет листите спрямо другите страни, едно е ясно: Роби ни почва с "Let Me Entertain you " и приключва с "Angels ". Бендът му е от десетима души, които забиват хубавичко.

Ето какво още е доста евентуално да забележим по време на суперспектакъла, в случай че съдим от предходните изяви на Роби в Европа.

1. Кармина Бурана на откриването
Начинът, по който Роби "стъпва в служба ", е страховит. Червен надпис на мултимедията стартира да задава въпроси на публиката - "Здравейте...Има ли някой? Want to contact the living? (както се пее във "Feel ".) Компютърният разсъдък учтиво моли почитателите да покрещят малко и да си приготвят задните елементи за огромно отскачане. Тогава зазвучава и епичната Кармина Бурана, на фона на която черен контур стартира да изпълва огромния екран. В един миг силуетът застива в центъра и гръмват първите тонове на "Let Me Entertain you ".

2. Идва с яхта
Гореописаното начало обаче бе за всички останали негови концерти, само че не и за първия му на плаж. Роби уточни, че е избрал България точно поради шанса за пръв път да пее на пясък, нещо, което не е правил в никакъв случай през кариерата си. Затова към него има и съмнението, че би могъл да се появи на сцената непосредствено откъм морето, карайки първокласна яхта; да пребяга петдесетината метра, които разделят сцената от водата и да се качи ефектно на подиума.

3. Фитнес и стриптийз
Преди да тръгне към турнето, Роби очевидно е прекарал много часове във фитнес залата - в предходните си концерти показва доста огромни ръце и забележителен бицепс. Най-често е облечен в черен кожен елек, изрусен и с демонски рога на главата. А защото е ексхибиционист по предопределение, мистър Уилямс по едно време смъква панталона си и остава по нещо приблизително сред боксерки и поличка. Точно пък на плажа напълно няма да има угризения да разхвърля малко облекла.

4. Честитка за Айда
Концертът на Роби Уилямс в Бургас ще е повече от специфичен, както за българската аудитория, по този начин и за него самия. Точно на седми август той и брачната половинка му Айда Фийлд навършват пет години дружно. Със сигурност Роби ще отдели няколко минути, в които да благодари на брачната половинка си, да й посвети ария и да й изпрати видеопослание. Красавицата от турски генезис към този момент прекара месеци наред без Роби у дома, а тя - по неговите думи - постоянно страда, когато остане сама и всеки ден двамата се чуват по скайп.

5. Queen на макс
Принципно не е добър отзив публиката да се изкефи най-вече не на твоя ария, а на кавър, само че в тази ситуация е простено - става дума за великите "Queen ". В началото на шоуто Роби залага на "We Will Rock You ", примесена със "I Love Rock and Roll " на Джоан Джет, а към края пее фамозната "Бохемска рапсодия ". Феновете безусловно откачат, щом чуят барабаните на бандата на Фреди Меркюри, а Роби, който му е върл почитател, се забавлява не по-малко.

6. Хваща китари
На няколко места в средата на концерта зеленоокият кумир взема решение да успокои темпото и собственоръчно хваща акустична кънтри китара. Ако вземе да ви доскучае в този миг, или пък нямате гадже в близост за целувка по време на балада, не се тормозете - трябват му двайсетина минути, след което отново избухва.

7. Клип за лека нощ на децата
Роби към този момент е баща на две деца и от време на време по време на концертите си им пее ария за лека нощ, а след това им я изпраща. Синът и дъщеричката му го накараха да премисли живота си и да спре опиатите и алкохола. Уилямс още го тресе еуфорията в първите години на бащинството и ще каже някоя дума за любимците си у дома.

8. Ще си легне със инцидентна мацка
Целувката е напълно сигурна. Не е пропущал да го направи на концерт. Дамите в предните редове да бъдат подготвени и да се надяват, че ще попаднат в обсега на погледа му. Роби има око за тия работи. А в България се заприказва, че ще стигне още по-далеч от целувката. Освен че ще качи мацка на сцената, мистър Уилямс може да я налегне в особено ложе, квалифицирано за концерта. Подозрението е на почитател клуба му у нас, който следи изкъсо изявите му.

9. Селфи фикс идея
Понякога, когато е в въодушевление, Роби се увлича по модата и както към този момент вършат множеството международни реализатори, сграбчва телефон от публиката, обръща се с тил към нея и си щраква ухилено селфи. После фотосът изгрява в профила му в Туитър, където написа приветствие към публиката.

10. Ще пее с баща
Роби идва на Спирита с татко си Пит Конуей, който също е артист. Очаква се двамата да изпълнят най-малко един шлагер дружно на сцената на морския бряг, а за Пит е готова и обособена гардеробна в бекстейджа на фестивала. Баща и наследник излизат на сцената дружно единствено в определени концерти от турнето на британеца "Let me entertain you ", а през днешния ден стана ясно, че и българската аудитория ще ги види дружно на плажа на 7 август.

11. Балканско празненство
Около 2000 души от Сърбия, Гърция и Румъния би трябвало да дойдат за шоуто. Роби към този момент пя при комшиите и доста от почитателите му незабавно след концертите там си взеха пропуски и за шоуто в България. Така че Вавилонската кула ще се вдигне отначало с център Бургас и всички ще приказват еднакъв език - този на любовта към Роби Уилямс.

12. Руснаци от морето
Заговори се, че мегабогаташи от Русия и локални випаджии ще се любуват на концерта от персоналните си яхти, дебаркирали оптимално покрай брега.
Има и такива, които желаят да слушат изпълнителя от остров Света Анастасия. Той стои единствено на 7 благи югоизточно от сцената и от дълго време е запазен за шоуто.

13. Танци като в 20-те
Новите песни на Роби Уилямс са същинско завръщане към 20-те, което ще съвпадне и със модата на суинг танците, трупащи известност в София и страната през последните години. Ако владеете денс стъпките, прилагайте ги на плажа в синхрон с музикалния ас.

14. Огромна сцена
Никога "Спирит "-а не е бил с толкоз огромна сцена, както в този момент. Дори банди като "Продиджи " и "Корн " не могат да се похвалят с толкоз мощно оборудване.
Сцената тежи 500 тона, зарежда се от 4 генератора и 50 тона гориво. Видеостената е цели 40 метра.

15. Сантиментални самопризнания
Роби не е от оня вид реализатори, които имат гланцирани кариера с непрекъснат напредък и никакви провали. Напротив - неприятното момче на попа доста пъти бе на ръба поради опиатите и депресивния си манталитет. Затова на концертите си постоянно загатва, че е минал през огън и жупел, с цел да стигне дотук.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР