Броени часове ни делят от откриването на едно от най-значимите

...
Броени часове ни делят от откриването на едно от най-значимите
Коментари Харесай

Международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ отваря врати

Броени часове ни разделят от откриването на едно от най-значимите събития в региона на медицината. Международното ревю Булмедика/Булдентал ще се организира в Интер Експо Център и ще отвори вратите си за гости на 16 май в 9:30 часа. В рамките на 3 дни до 18:00 часа ще могат да бъдат прегледани продуктите на над 200 компании от 20 страни, както и над 250 от последните нововъведения в медицинския и дентален отрасъл. 52-то издание на събитието ще бъде обогатено и с завладяваща съпътстваща стратегия, която включва демонстрации, лекции, семинари, на практика курсове, презентации и други

Taзгодишното издание на Булмедика/Булдентал ще показа необятен набор от артикули в региона на медицината. В изложбените зали ще забележим новости от света на гинекологията и кардиологията, измежду които портативни ултразвукови системи и ново потомство ехографи, а при физиотерапията – мобилен ултразвук, уред за лектротерапия с ниско и средночестотни токове. Сред продуктите от диагностиката ще бъдат апарати за премерване на глезен-брахиален показател, платформа за бърза диагностика.



При естетичната медицина експертите ще открият уреди за решение на проблемите с несъвършенната кожа и системи за перманентна лазерна епилация, антиейджинг тактики за праксиса. Ще бъде показана специфична уеб платформа със програмен продукт за ръководство на предлаганите от медицинските кабинети услуги, ортопедични обувки и стелки, направени по самостоятелен модел. Изложителите ще предложат и новости за лекарския кабинет - дезинфекция с пара и пакетиране, принтери, употребяващи се за ортопантомографи и рентгени, железни дрешници и шкафове, увеличителни очила за хирурзи, здравно облекло. В сферата на различната медицина посетителите ще открият кислородна терапия, система за светлинна терапия, витамини и хранителни добавки и други.



Фирмите изложители в областта на денталната медицина ще предложат многообразие от оферти в областта на зъболечението. За потребностите на ендодонтията експертите ще открият безжични ендодонтски мотори и такива с вграден апекс локатор и светлина, пили за машинно култивиране на коренови канали, пили с следена памет от термично закален никел-титан и други. Сред продуктите за ортодонтията ще бъдат двойните никел-титаниеви пръстени, а за естетичната медицина ще бъдат препоръчани разнородни композити.
Изложителите ще показват богат лист от артикули за имплантологията, която е измежду акцентите през тази година. На щандовете ще се оферират дентални импланти и имплантни системи, пиезокерамични апарати, технологии за слагане на импланти, порьозни и обемно нормализирани колагенови матрици за възобновяване на меките тъкани и други. В бранша за орално здраве посетителите ще открият артикули за приложение при инфектиране на устната лигавица, рани и афти и такива за за възобновяване на тъканите и укрепване на раните след слагане на импланти, вадене на зъб, а за оралната хигиена – богата гама от оферти.



В сферата на зъботехниката изложителите ще показват новости от областите на софтуера за дентален дизайн, цифрови решения за планиране на моделно ляти протези, съоръжение за зъботехника, 3D принтери за хром-кобалт и апарати за автоматизирано разбъркване. Сред продуктите за денталния кабинет ще бъдат показани хрумвания за обзавеждане на работното място по самостоятелен план, оферти за уреди и други, а в областта на денталното съоръжение и техника - стоматологични столове, микромотори, дентални юнити, дентални микроскопи, апарати за панорамна фотография в дълбочина, компресори, сухи аспирационни системи и системи за филтриране на водата въздушно-водни сепаратори. 3D принтиране, Интраорални скенери, Зъботехнически скенери, Лазерни технологии в зъболечението и рентгени ще предложат компаниите за потребностите на денталната рентгенография и образната диагностика.



Пълен лист и детайлности за всички изложители и техните артикули може да разгеладате авансово тук.

Освен богата изложбена стратегия, Булмедика/Булдентал ще показа и потребна серия от съпътстващи събития, които ще се проведат от 16 до 18 май. Социално значима стратегия на изложбата включва поредност от скринингови акции за премерване на кръвна захар, холестерол и кръвно налягане, както и премерване на равнището на О2 в артериалната кръв, скринингова акция за болести на счетовидната жлеза и други Лекции на тематика „ Митове и обстоятелства за метаболизма. Как да подобрим скоростта на метаболизма?'', „ Съвременни способи за диагностика и терапия в Онкологията “, както и редица други демонстрации и презентации, свързани с настоящи тематики от света на медицината. Цялата стратегия може да разгледате тук.

Булмедика/Булдентал 2018 ви чака от 16 до 18 май всеки ден от 9:30 до 18:00 часа.

За повече информация може да посетите: http://bulmedica.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР