Абсолютен рекорд! Ентусиазираните кандидати за най-щурото спускане със самоделни безмоторни

...
Абсолютен рекорд! Ентусиазираните кандидати за най-щурото спускане със самоделни безмоторни
Коментари Харесай

Как да си направим безмоторна Soapbox количка?

Абсолютен връх! Ентусиазираните претенденти за най-щурото втурване със самоделни безмоторни колички в надпреварата Red Bull Soapbox са близо 100. Колко ли плана ще бъдат показани тази година до крайния период - 15 юни и кои от тях ще бъдат утвърдени за присъединяване в конкуренцията на бул. „ Черни връх “ на 30 септември? За да се включите в надпреварата, посетете www.redbullsoapbox.bg и кликнете на ЗАПИШЕТЕ съдебна експертиза. След виртуално прекосяване на трасето на уеб страницата, ще получите имейл с удостоверение и пакет с указания по пощата за Дизайн на количката.

Всяка от самоделните колички би трябвало да бъде задвижвана единствено от гравитацията и творчеството на състезателите. Кандидатите би трябвало да впрегнат въображението и ексцентричното си мислене, с цел да ни впечатлят с автентичност – не са целесъобразни „ рециклирани “ коли, мотори, булдозери и други сходни. Конструиращите би трябвало да помнят, че сигурността е преди всичко - съществуването на кормило и спирачки е наложително, а каските ще бъдат обезпечени от уредниците. Техническите параметри остават без смяна: сапунерката да не е по-широка от 2 м, по-дълга от 6 м, по-ниска от 2.5 м. Също да има разстояние най-малко 10 см от земята, както и да не тежи повече от 80 кг. Допуска се навигатор, само че той не е наложителен. Съотборниците на „ водача “ могат да засилят количката, само че единствено до стартовата линия. Щом тя пресече СТАРТ-а, към този момент никой не може да я бута напред. Водачите на количката би трябвало елементарно да могат да излязат от вътрешността й при потребност.



Колкото по-забавна, чудна, запаметяваща се и невиждана е количката ви, толкоз по- огромен е шансът ви да спечелите. Журито обаче ще прави оценка и шоуто на тима преди спускането. Всеки тим би трябвало да впечатли и със своите скандални костюми, актьорско майсторство, хореография или каквото друго реши, с цел да изкопчи от оценяващите 10-те точки, а от публиката-най-широките усмивки.

Но надпреварата си е съревнование. Гледайте по този начин да конструирате „ сапунерката “ си, че тя да е задоволително здрава и бърза, с цел да финиширате върху нея с най-хубаво време. Дали безмоторното ви транспортно средство ще бъде кола-сандвич, голяма бебешка количка, октопод, катерица, летяща паница или каквото и да е друго нещо или създание, не забравяйте главната цел на Red Bull Soapbox надпреварите по целия свят е всеобщото развлечение! Състезанието дава цялостна независимост на въображението и новаторството, тъй като това е същността на марката – да дава крила на хора и хрумвания, без граници и ограничавания. То провокира както опитни състезатели, по този начин и авантюристи, мечтатели, експериментатори и всички, дръзнали да не се вземат на съществено и са подготвени да дадат крила на най-смелите си хрумвания.



Събитие във Facebook - Red Bull Soapbox София 2018: www.facebook.com/events/Red Bull SoapboxСофия2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР