Бритни Спиърс може да е поп принцеса, но поведението й

...
Бритни Спиърс може да е поп принцеса, но поведението й
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Бритни опита да съсипе сватбата й

Бритни Спиърс може да е поп принцеса, само че държанието й твърдо клони към рокендрол, а просто не стопират. Сватбата й сама по себе си е задоволително огромно събитие, само че в последна сметка обиколи международните медии не заради самото встъпване в брак, а поради нахлуването на първия брачен партньор на певицата.

Вчера Спиърс се омъжи за годеника си Сам Асгари - седем месеца, откакто беше на татко си, която по думите й е пречела да се омъжи за него по-рано. Двойката подписа брак на уединена гала в Лос Анджелис. Сватбата обаче беше трагично прекратена от първият ѝ брачен партньор - Джейсън Александър, който се появи на събитието, пробвайки се да го провали, което докара до повикване на полиция.
 Актуалицазията на бюджета - отхвърлена 9 юни 2022 | Парламентарната комисия по бюджет и финанси отхвърли предложенията за актуализация на държавния бюджет....
Джейсън се появи онлайн в Instagram, до момента в който приближаваше защитата на събитието. Той съобщи, че Бритни го е поканила и че тя е " първата му и единствена брачна половинка ", по тази причина той ще провали събитието. Александър съумя да влезе в постройката, където продължи да предава онлайн, само че в последна сметка беше арестуван от полицията.

Britney Spears' wedding was just dramatically interrupted, as her first husband, Jason Alexander, showed up trying to crash the event... resulting in a police response.
— TMZ (@TMZ)
Бритни и Джейсън са другари от детството. Те се ожениха през януари 2004 година на гала във Вегас, само че бракът им просъществува едвам 55 часа. След това Спиърс беше омъжена за две години за танцьора Кевин Федерлайн, с който имат двама сина - на 14 и 15 години, припомня Guardian.

Със Сам Асгари певицата се срещна през 2016 година на снимачната площадка на видеоклипа към песента й Slumber Party. Двамата оповестиха годежа си през септември предходната година, малко преди Спиърс да завоюва правосъдна борба и да бъде освободена от траялото 13 години настойничество.

Britney Spears walked down the aisle to Elvis Presley’s ‘Can't Help Falling in Love’ at her wedding with Sam Asghari.
— Pop Base (@PopBase)

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР