Британците засега не трябва да си правят резервации за почивка

...
Британците засега не трябва да си правят резервации за почивка
Коментари Харесай

Великобритания предупреди хората: Не си правете резервации за лятото!

Британците към този момент не би трябвало да си вършат резервации за отмора в чужбина през лятото. Това предизвести през днешния ден английският държавен министър, отговарящ за програмата за имунизация против COVID-19, представен от Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че това е станало броени часове преди да бъде оповестено ново стягане на контрола по границите на кралството.

Премиерът Борис Джонсън е казвал, че обмисля разновидността да бъдат избрани хотели, в които да бъдат настанявани идващите от чужбина, за да се предотврати разпространяването на новите разновидности на ковид.

Отговорникът за имунизациите Надим Захауи съобщи по телевизия Скай нюз, че формалното известие по въпроса ще бъде направено по-късно през днешния ден. По думите му още няма " изрично решение " по въпроса, който министър председателят ще разиска денем със старшите си министри.

Запитан дали подготвяните ограничения значат, че е прекомерно рано за резервации за лятото, Захауи отговори: " Абсолютно ". Той напомни, че в английските лечебни заведения има 37 хиляди пациенти с COVID-19.

Според Би Би Си на насилствена изолираност от 10 дни в специфични хотели ща бъдат подлагани множеството идващи от Република Южна Африка, Южна Америка и Португалия.

Хотелите за карантинирани и предизвестието да не бъдат правени резервации е нов удар по туристическия бранш, който се бори за оцеляване, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР