Британците са нация от офис диджеи - близо половината от

...
Британците са нация от офис диджеи - близо половината от
Коментари Харесай

Британците са нация от офис диджеи

Британците са нация от офис диджеи - близо половината от тях признават, че слушането на музика им оказва помощ да си правят работата, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на изследване, осъществено от УанПол по поръчка на "Панасоник ".

Резултатите от допитването, обхванало 2000 души, демонстрират, че три четвърти (75 процента) от тях се трудят на музикален декор, като за 45 % това е ежедневие, съобщи Българска телеграфна агенция.

Четиридесет на 100 от интервюираните имат вяра, че песните ги вършат по-ефективни и продуктивни, до момента в който 46 % споделят, че те ги стимулират да си свършат работата.

Други 45 % от участниците в допитването споделят, че музиката им оказва помощ да релаксират. Една пета считат, че се трудят по-усилено на музикален декор.

Двадесет и пет % от интервюираните са на мнение, че тази процедура на работното място би трябвало да бъде окуражавана.

"Слушането на музика в действителност може да е от помощ в службата, без значение дали настройва хората за работа или им оказва помощ да се абстрахират от нещата към тях, които ги разсейват ", отбелязва представител на "Панасоник ".

Проучването демонстрира още, че средностатистическият чиновник отделя два часа и половина от работния си ден на слушането на музика. За това време трудещите се изслушват приблизително 31 песни.

И до момента в който тридесет на 100 от офис чиновниците споделят, че началникът им ги окуражава да слушат музика в работно време, 36 % споделят, че въпреки и разрешена, практиката не се предизвиква.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР