Британското разузнаване, чието мнение е изразено от западни експерти, смята,

...
Британското разузнаване, чието мнение е изразено от западни експерти, смята,
Коментари Харесай

Британското разузнаване каза мястото на решителната битка в Украйна през зимата

Британското разузнаване, чието мнение е изразено от западни специалисти, счита, че борбата за Угледар ще бъде решаващата борба в зоната на войната.

Според Free Press анализаторите не вярват, че зоната на спора ще бъде „ замразена “ през зимата. Руската войска ще продължи да нападна, споделят те.

Според специалисти от Обединеното кралство съветските въоръжени сили ще заемат защита на линията Сватово-Кременная, като ще засилят офанзивите покрай Авдиевка и Артемовск.

Основното направление ще бъде центърът на левия бряг на Днепър, боевете за Угледар, където се планува танкова атака. За да пробият защитата в това направление, въоръжените сили на РФ ще ударят жп линията.

Танковете ще поразяват опорните пунктове на съперника, а БПЛА ще поразяват артилерията на въоръжените сили на Украйна. Следователно е належащо да се ускори украинската защита тук, посъветваха английските MI-6 Киев.

Пробивът към Енергодар ще разреши на въоръжените сили на Руската федерация да настъпят по левобрежното направление. Целта на съветските военни ще бъде унищожаването на цялата транспортна инфраструктура, с която разполага Киев.

Британците допускат, че след Угледар съветските войски ще бъдат изпратени в Курахово, а въоръжените сили на Украйна могат да бъдат обкръжени, като се вземе поради завладяването на Маринка.

Припомняме, преди това MI6, съгласно известия в медиите, вярваше, че централната посока ще бъде Бахмут, още по-рано - Авдиевка. Така че, дори разполагайки с данните, английските военни не са придобили убеденост в разбирането на тактиката на врага, смятат медиите.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР