Британското правителство ще промени закон, за да направи по-лесно налагането

...
Британското правителство ще промени закон, за да направи по-лесно налагането
Коментари Харесай

Променят британски закон за по-лесно налагане на санкции на руски олигарси

Британското държавно управление ще промени закон, с цел да направи по-лесно налагането на наказания против съветските олигарси след рецензии, че Англия работи прекомерно постепенно по въпроса.

Министри внасят ремонти към проектозакона за икономическите закононарушения, чиято цел е да разреши на Обединеното кралство да може да постанова същите глобите като неговите съдружници от Европейски Съюз и Съединените щати.

Премиерът Борис Джонсън съобщи, че с този закон чужденците, които се пробват да перат пари на Острова, „ няма да има къде да се скрият “.

Лейбъристите в съпротива обаче упрекнаха държавното управление, че прави цялостен завой в политиката си, единствено тъй като е подложено на напън.

Проектозаконът, който по принцип се радва на поддръжката на всички партии в Камарата на общините, ще бъде импортиран незабавно за разискване още в понеделник и евентуално ще бъде утвърден доникъде на месеца.

Една от импортираните промени гласи, че се понижава срокът за задгранични компании да заявяват същинските си притежатели от 18 на 6 месеца. Максималната санкция за неспазване на това предписание се трансформира от 500 на 2500 паунда дневно.

Правено неотдавна следствие на „ Амнести интернешънъл “ демонстрира, че недвижимо имущество на стойност 1,5 милиарда паунда е закупено от руснаци, упреквани в корупция или близки връзки с Кремъл от 2016 година насам.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР