Британското правителство работи по отстраняването на технически проблем, който доведе

...
Британското правителство работи по отстраняването на технически проблем, който доведе
Коментари Харесай

Хаос на летищата във Великобритания заради технически проблем в граничната система

Британското държавно управление работи по отстраняването на механически проблем, който докара до прекъсване на работата на електронните гранични порти на летищата в страната късно нощес, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

На пасажерите, влизащи във Англия при започване на натоварения празничен уикенд, се наложи да чакат дълго поради техническата нередовност. Хора разгласиха фотоси на дълги опашки на летищата в страната, защото всички идващи пасажери бяха принудени да употребяват гишетата за паспорти, вместо автоматизираните порти, оборудвани с електронни скенери за паспорти.

Британското министерство на вътрешните работи, което дава отговор за граничния надзор, съобщи, че работи за премахване на казуса. " Наясно сме с общонационален проблем с граничната система, който визира идващите в Обединеното кралство ", сподели ведомството. " Работим за разрешаването на казуса допустимо най-скоро и поддържаме връзка с пристанищните оператори и самолетните компании, с цел да сведем до най-малко разстройствата за пътуващите ", добави то.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР