Британското министерство на отбраната съобщи, че продължаващата обсада на Мариупол

...
Британското министерство на отбраната съобщи, че продължаващата обсада на Мариупол
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Обсадата на Мариупол е изтощила руските сили

Британското министерство на защитата заяви, че продължаващата блокада на Мариупол в Украйна е " изтощила доста съветски елементи и е понижила бойната им успеваемост ". 

По данни на английското разузнаване Русия е постигнала прочут прогрес в източния регион Донбас откакто пренасочи войски от региона на Киев, само че без задоволително логистична и военна поддръжка съветските войски към момента не могат да реализират забележителен пробив.

Тази заран в изявление за Скай нюз някогашният командващ английската войска Ричард Данат съобщи във връзка на сведенията, че е стреляно по пет украински гари, че Москва се пробва по този метод оптимално да пречупи бойния дух на украински народ в цялата страна, употребявайки крилати ракети за поразяване на цели. Данат сподели още, че има сведения, че Русия ще нанесе нов удар по „ Азовстал “ в Мариупол.

По-рано министерството на защитата заяви, че Русия възнамерява да организира " нагласен референдум " в южния украински град Херсон, с цел да оправдае съветската окупация. Херсон е единствения огромен град, високомерен до момента и е от основно значение за задачите на Русия да откри сухопътна връзка с полуостров Крим.

Съобщено бе също, че съветското министерство на защитата е предложило изплащането на обезщетения на фамилиите на убити бойци да бъде спазвано от военни, а не от цивилни чиновници, което съгласно английските военни е удостоверение за желанието на Кремъл да скрие от популацията същинския мащаб на провалите на съветската войска. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР