Британското Министерство на образованието заяви, че в училищата в Англия

...
Британското Министерство на образованието заяви, че в училищата в Англия
Коментари Харесай

Монитори определят дали класните стаи във Великобритания да се проветряват

Британското Министерство на образованието съобщи, че в учебните заведения в Англия с подновяването на образователната година ще бъдат сложени към 300 000 монитори за въглероден двуокис, което ще помогне да се откри къде е належащо повече проветряване, тъй че да се помогне при справяне с огнища на Covid-19. 

Решението на държавното управление за потребление на преносими монитори за определяне къде е належащо повече проветряване бе приветствана от профсъюзите, които обаче предизвестиха, че не трябва да се стига единствено до регистрирането на проблеми, а е нужно и тяхното решение. 

Повечето ограничавания бяха вдигнати в британските учебни заведения. От началото на образователната година не се изисква носене на маски или обществени отдалеченост. 

Повечето учебни заведения държат отворени прозорците и вратите си за провертяване и понижаване на вероятността от предаване на болестта в затворени пространства, само че това е по-осъществимо през лятото, в сравнение с през зимата. 

На учениците ще бъдат предлагани по два теста седмично от септември, само че при положение на открит контакт със инфектиран те няма да се самоизолират. 

Падането на рестриктивните мерки поражда угриженост измежду учители и родители, че могат да се усилят случаите на заразявания.

Министърът на образованието Гавин Уилямсън обаче сподели, че посредством елементарни ограничения като проветряване и тестване младежите ще могат да се радват на повече независимост в учебните заведения и колежите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР