Британското кралско семейство се събра за последен път в пълен

...
Британското кралско семейство се събра за последен път в пълен
Коментари Харесай

Тъжна гледка: Хари отчайващо посърнал до Меган на последната им кралска изява ВИДЕО

Британското кралско семейство се събра за финален път в цялостен състав за работа в Уестминстърското абатство. Това беше последното публично събитие за принц Уилям и брачната половинка му Меган Маркъл преди те да се отдръпват от кралските си отговорности, оповестява „ Дейли Мейл “.

Наблюдателите незабавно видяха, че събитието мина без ръкостискания.



Принц Хари беше във очевидно положително въодушевление и даже имаше задявка с артиста Крейг Дейвид, който му беше показан и с който, вместо да си свидлив ръцете, се поздравиха с бутане лакти.



На моменти, обаче, херцогът на Съсекс изглеждаше тъмен, посърнал и много замислен.

Съпругата му Меган Маркъл раздаваше повече усмивки на фотографите. Тя бе избрала изтънчен тоалет в зелено за последната си кралска изява.



Църквата е надълбоко обвързвана с историята на кралското семейство от епохи, а през 1997 година тук Хари трябваше да се елементарни с майка си – принцеса Даяна.



Меган и Хари влязоха в постройката по строго избрания ред – след рубрика и графинята на Есекс, само че преди херцога и херцогияната на Кеймбридж.



Кейт Мидълтън също се появи с ослепителен тоалет. Тя беше избрала стилно алено.

Кралица Елизабет Втора, естествено, влезе последна под звуците на фанфари и радостните възгласи на събралите се хора.



Меган беше видяна да споделя безшумно „ здравейте “ и да помахва лекичко на Уилям и Кейт, които също ѝ отвърнаха безшумно до момента в който заемаха местата си. Хари поздрави брат си с безшумно „ здравей “, на фона на информациите за обтегнати връзки сред двамата.



Сред останалите посетители на службата на страните от английската общнбост бяха министър председателят Борис Джонсън и бременната му избраница Кари Симъндс, Джери Халиуел от „ Спайс Гърлс “ с 13-годишната си щерка, министърът на външните работи, водачът на лейбъристите Джеръми Корбин със брачната половинка си и още политици и известни персони.


Оказа се, че на церемонията е имало и гаф. Първоначално Уилям и Кейт е трябвало да съпроводят кралицата по време на процесията, само че в последния миг е било решено да седнат на избраните им места и да я чакат в църквата. Не е ясно за какво е било направена такава смяна в протокола.



От 31 март принц Хари и брачната половинка му Меган към този момент няма да употребяват купите „ негово и нейно височество “ и евентуално ще заминат да живеят в Канада.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР