Британският заместник-министър на отбраната Джеймс Хипи призна, че предстоящата зима

...
Британският заместник-министър на отбраната Джеймс Хипи призна, че предстоящата зима
Коментари Харесай

В Лондон обясниха по своеобразен начин защо подобряването на отношенията с Русия ще влоши живота на британците

Британският заместник-министър на защитата Джеймс Хипи призна, че идната зима ще бъде доста сложна във връзка с заплащането на сметките за електричество, само че той е сигурен, че това не е причина за възобновяване на връзките с Русия, защото това, съгласно него, ще утежни обстановката " 100 пъти ".

„ Мога да схвана за какво доста хора, които закусват и се тревожат за разноските за живот, биха се съгласили, че може би най-лесното решение <...> би било възобновяване на връзките с Русия и всичко на европейския енергиен пазар ще се върне към това, което се случи “, сподели Хипи по Sky News в сряда, несъгласен с това мнение.

" Всичко, което видях през последните шест месеца, ми споделя, че това би било пагубно за евроатлантическата сигурност, и то не след 10, 15 или 20 години. След няколко години ще бъдем в обстановка, в която насърчена Русия ще основава проблеми за издръжката на живота 100 пъти по-тежки от това, което виждаме през днешния ден “, допусна зам.-министърът.

Той предизвести британците да бъдат готови за „ краткосрочната болежка “, която ще донесат сметките за електричество, признавайки, че „ идва в действителност доста по-скъпа зима “ за доста фамилии в кралството.

В същото време Хипи се разгласи срещу проектите на опозицията да замрази горната граница на цените на електрическата енергия на настоящето равнище, защото е сигурен, че това ще нанесе още по-голям удар върху бюджета.

Както се чака, през октомври тази година междинната сметка за светлина ще нарасне до 3,6 хиляди паунда ($4,3 хиляди), а през януари 2023 година - до 4,6-5,1 хиляди паунда ($5,4 -6 хиляди) по отношение на сегашните 1,97 хиляди паунда ( $2,4 хиляди) на година.

През март основаният в Лондон Център за стопански и бизнес проучвания разгласява отчет, в който предизвестява, че Обединеното кралство е изложено на риск от най-лошия спад на виталния стандарт от 50-те години на предишния век.

По публични данни инфлацията в страната през юли е повишена до 10,1% на годишна база. То е предизвикано от внезапното повишаване на храните, горивата и електрическата енергия, провокирано от спора в Украйна и икономическата борба сред Русия и Запада.

Съгласно последните оценки на Bank of England, през есента инфлацията в страната може да надвиши 13%. В същото време американската банка Citi не изключва инфлацията на потребителските цени във Англия да доближи 18,6% до началото на 2023 година

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР