Британският вицепремиер Доминик Рааб заяви, че конфликтът в Украйна може

...
Британският вицепремиер Доминик Рааб заяви, че конфликтът в Украйна може
Коментари Харесай

Лондон: Конфликтът в Украйна ще трае месеци, дори години

Британският вицепремиер Доминик Рааб съобщи, че спорът в Украйна може да продължи месеци, даже години. Освен това в случай че желаеме да сме сигурни, че президентът на Русия Владимир Путин ще се провали, международните съдружници би трябвало да показват " стратегическа устойчивост ", предава Ройтерс.

" Мисията на нас и нашите съдружници е да подсигуряваме, че Путин ще се провали в Украйна, а това ще отнеме известно време -  говорим за месеци, в случай че не за години. Ето за какво е належащо да проявим известна стратегическа устойчивост, тъй като това няма да свърши за няколко дни ”, съобщи вицепремиерът.

Освен това Рааб сподели още, че слуховете за повишена заплаха от това Русия да употребява нуклеарно оръжие при нашествието си в Украйна са рискова политическа реторика. Той отговори на въпроси на кореспондент от телевизия " Скай нюз " на евентуална нуклеарна ескалация от страна на Кремлин.

Британският вицепремиер е безапелационен, че всичко това има за цел да отклони вниманието ни от същинските промени, а точно - противозаконното нахлуване на Русия в територията на Украйна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР