Британският учен Стивън Хокинг заяви, че човечеството трябва да съсредоточи

...
Британският учен Стивън Хокинг заяви, че човечеството трябва да съсредоточи
Коментари Харесай

Стивън Хокинг: До 30 години трябва да колонизираме Луната!

Британският академик Стивън Хокинг съобщи, че човечеството би трябвало да концентрира старания в колонизирането на Луната. Един от най-блестящите мозъци на нашето време акцентира, че задачата би трябвало да е до 30 години на Луната да бъде основана лунна база, съобщават Би Би Си и fakti.bg. По време на интернационалния фестивал „ Starmus “ британецът за следващ път приказва за потребността от колонизиране, с цел да бъде избавено човечеството. Хокинг неведнъж е заявявал, че това би трябвало да е главната цел на хората, тъй като животът на Земята няма да е безконечен.

„ Водещите страни би трябвало да изпратят астронавти на Луната до 2020 година. Те би трябвало да съсредоточат напъните си в построяването на база до 30 години “, съобщи Стивън Хокинг.

„ Разрастването в космоса ще промени изцяло бъдещето на човечеството “, съобщи Хокинг. Той е корав съперник на изказванието, че парите би трябвало да бъдат вложени за решаването на проблеми на нашата планета.

„ Не отхвърлям значимостта на битката с климатичните промени, само че е време да проучим и други слънчеви системи “, съобщи английският физик.

В края на предходната година Стивън Хокинг съобщи, че „ живеем в най-опасното време на нашата планета “. „ Имаме технологията, която може да унищожи планетата, на която живеем. Не сме развили способността да избегнем това, обаче “, съобщи британецът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР