Британският топмодел с ямайски корени Наоми Кембъл ще получи титлата

...
Британският топмодел с ямайски корени Наоми Кембъл ще получи титлата
Коментари Харесай

Увенчават Наоми Кембъл с титлата Модна икона

Британският топмодел с ямайски корени Наоми Кембъл ще получи купата „ Модна икона “ в границите на премиите на Съвета на дизайнерите в Съединени американски щати. Призът ще бъде присъден на звездата като знак на самопризнание за 40-годишната й кариера на подиума. Това ще се случи на 4 юни, когато в Бруклинския музей в Ню Йорк ще се организира церемония церемонията по връчването на оценките. Водеща на събитието ще е американската актриса Иса Рей.

"За мен е огромна чест да получа самопризнание от Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати посредством тазгодишната премия "Модна икона ". Тъй като съм от Лондон, стилът ми постоянно е бил повлиян от динамичната и постоянно изменяща се стрийт просвета и музикалната сцена. Отраснах в тази промишленост и ще съм постоянно признателна на американските фешън дизайнери, които ме подкрепяха през цялата ми кариера. “, съобщи 47-годишната Кембъл.

Даян декор Фюрстенберг, Нарсисо Родригес и Каролина Ерера ще получат награди надлежно за положителна смяна, цялостни достижения и на учредителите за принос към стилната промишленост, а Международната премия ще бъде връчена на Донатела Версаче за работата й, почитаща наследството на брат й Джани, който основа именитата фешън къща "Версаче " през 1978 година

Сред предходните носители на „ Модна икона “ са Риана, Бионсе, Дейвид Боуи, Фарел Уилямс и Кейт Мос.

Източник: Монитор

Снимка: Vogue
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР