Британският тенисист Камерън Нори ще пропусне турнира в Токио (Япония)

...
Британският тенисист Камерън Нори ще пропусне турнира в Токио (Япония)
Коментари Харесай

Нори пропуска турнира в Токио

Британският тенисист Камерън Нори ще пропусне шампионата в Токио (Япония) поради карантината, която би трябвало да премине в Сеул откакто се болести с ковид. Настоящият номер 8 в международната класация по тенис при мъжете доближи до четвъртфиналите на конкуренцията в Република Корея, само че бе заставен да приключи присъединяване си поради позитивен тест за КОВИД-19.

Нори планираше по-късно да играе и на шампионата в Токио от 3 до 9 октомври, само че няма да успее, което е удар по очакванията му да се класира за финалния шампионат на АТП в Торино, Италия през идващия месец

„ За страдание трябваше да приключа присъединяване си поради позитивен тест за ковид. Нямам признаци и се усещам на 100 %. Ситуацията е комплицирана и правя оценка доброжелателното отношение на домакините от Република Корея “, написа Камерън Нори в профила си в обществената мрежа Туитър.

„ Надявах се да пътувам за Токио, само че поради интервала на карантина, няма да мога да играя там. Нямам самообладание да се върна в Европа и да продължа с шампионатите “, добави 27-годишният британец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР