Британският телевизионен журналист Пиърс Морган, близък до Кристиано Роналдо, беше

...
Британският телевизионен журналист Пиърс Морган, близък до Кристиано Роналдо, беше
Коментари Харесай

Журналист твърди, че френските футболисти са били отровени

Британският ефирен публицист Пиърс Морган, непосредствен до Кристиано Роналдо, беше планувал победа за Франция на финала

Британският ефирен водещ Пиърс Морган, прочут с околните си връзки с Кристиано Роналдо, мъчно понесе триумфа на Аржентина на Световното състезание по футбол. Журналистът бе планувал победа за Франция във финала и Лионел Меси да плаче, само че не стана тъкмо по този начин, предава.

Както е известно, селекционерът на " петлите " Дидие Дешан имаше значително кадрови проблеми в хода на елиминациите в Катар, като някои от футболистите му се почувстваха зле и се появи информация, че са пипнали циркулиращ в Персийския залив вирус.

Морган, който по време на финала се намираше в британската столица Лондон, влезе в сериозна интрига и написа в профила си в Туитър: " Не беше вирус, френският тим очевидно е бил съзнателно токсичен ".

It wasn’t a virus, the French team clearly got deliberately poisoned.
— Piers Morgan (@piersmorgan)
Журналистът, пред който Роналдо даде скандално изявление преди Мондиала, довело до раздялата му с Манчестър Юнайтед, не показва от кое място има тази информация и на какво почиват изказванията му. Ето какви бяха упованията на Морган за финала.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР