Британският рокмузикант Джеф Бек съобщи по време на концерта си

...
Британският рокмузикант Джеф Бек съобщи по време на концерта си
Коментари Харесай

Джони Деп ще издаде албум заедно с Джеф Бек

Британският рокмузикант Джеф Бек заяви по време на концерта си в британския град Гейтсхед на 2 юни, че идващия месец ще издаде нов албум дружно с Джони Деп. Албумът ще бъде първият огромен план на артиста след края на шумно отразявания от медиите правосъден развой за клюка против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. (За финален път Деп се снима във филм през 2019 година – в „ Минамата “).

„ Ще се възползвам от опцията, с цел да ви кажа, че срещнах този човек преди 5 години и от този момент в никакъв случай не сме спирали да се смеем. Всъщност направихме албум. Не знам по какъв начин се случи. Ще излезе през юли ”, разгласи Бек пред множеството, до момента в който Джони Деп се покланяше на публиката. След това артистът музикант се причисли на сцената към Джеф Бек за поредност от 6 песни, включващи кавъри на Денис Уилсън, Марвин Гей, Джими Хендрикс, Beatles и Killing Joke.

Звездата от „ Карибски пирати “ придружаваше Бек в няколко скорошни негови концерта в Обединеното кралство. Двамата свиреха в лондонския „ Роял Албърт Хол “ няколко дни преди разгласяването на присъдата в процеса за клюка в щата Вирджиния, на което Деп не присъстваше персонално. „ От самото начало задачата на завеждането на това дело беше да разкрия истината, без значение от резултата. Да приказвам истината беше нещо, което дължах на децата си и на всички, които останаха непоколебими в поддръжката си за мен. Чувствам се спокоен, като знам, че най-сетне реализирах това ”, написа Джони Деп в изказване във връзка решението на магистратите.

Следващите концертни дати на Джеф Бек са довечера в спектакъл „ Аполо “ – Манчестър, на 6 юни в „ Симфони Хол “ в Бирмингам и на 7 юни в „ Барбикан “ в Йорк. Засега не е ясно дали Деп ще излезе с него на сцената и на тези места. Изглежда артистът ще избра да направи турне с Бек, вместо да се върне в Съединени американски щати, допускат английски медии. Някои от почитателите на Бек обяче настояват, че наличието на артиста от " Карибски пирати " ненапълно е развалило концертите. Един от тях споделя пред Mail Online: " Вече ни омръзна Джони Деп, не сме пристигнали тук поради него. Прилага рекламен трик, с цел да си възвърне имиджа, само че не способства доста за настроението в залата. За сметка на това лиши толкоз доста от чара на Джеф Бек... ".
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР