Британският принц Хари обвини фотографите, които са преследвали автомобила на

...
Британският принц Хари обвини фотографите, които са преследвали автомобила на
Коментари Харесай

Принц Хари заклейми папараците за смъртта на майка си принцеса Даяна

Британският принц Хари упрекна фотографите, които са преследвали автомобила на неговата майка принцеса Даяна, че не са й оказали помощ на мястото на автомобилната злополука в Париж. Това съобщи той в предаването на Би Би Си " Даяна, 7 дни “, представено от Канал 3.

" Тя е получила доста тежка контузия на главата, само че е била още жива, намирала се е на задната седалка и тези хора, чиито дейности станаха причина за тази злополука, вместо да й окажат помощ, снимаха нейната гибел. А по-късно тези фотоси попаднаха в някои новинарски излъчвания в страната “, сподели принцът.

По думите му за него е мъчно да се помири с това, че " хората, които са я преследвали по време на пътуването й в тунела, са същите, които са я фотографирали умираща на задната седалка на автомобила “.

Даяна Спенсър, известна като принцеса Даяна, подписва брак с английския престолонаследник принц Чарлс на 29 юни 1981 година От връзката си с него тя има двама сина – Уилям и Хари.През 1996 година Чарлс и Даяна се развеждат. Година по-късно на 31 август 1997 година принцесата умира в автомобилна злополука в Париж дружно със своя обичан Доди ал Файед и водача Анри Полем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР