Британският претендент в тежка категория в бокса Дилиан Уайт заяви,

...
Британският претендент в тежка категория в бокса Дилиан Уайт заяви,
Коментари Харесай

Дилиан Уайт: Ще продължа да преследвам Уайлдър, Чисора провали реванша ни

Британският кандидат в тежка категория в бокса Дилиан Уайт съобщи, че ще продължи да преследва международния първенец на WBC Дионтей Уайлдър, изключително по-късно, което се случи предходната седмица в Монако.

През последните няколко месеца Уайт се стреми да си уреди среща с Уайт през февруари в Лондон, само че в случай че това му желание пропадне, той се надяваше на среща-реванш с Чисора, само че в този момент това е малко евентуално, като се има поради посредственото показване на Чисора и загубата му от Агит Кабайел предходната седмица в Монако.

"Опитахме се да създадем реванш с Чисора още през юни, само че това не се случи. През февруари се надявам да се удрям с Дионтей Уайлдър и в случай че това не се случи, Чисора беше аварийният ни вид, само че в този момент това е малко евентуално ", съобщи Уайлдър.

"Продължавам да преследвам Уайлдър, само че ще прегледаме и други благоприятни условия, в случай че той не се съгласи, само че мисля, че Уайлдър ще се бие, тъй като приказваме за много пари, които той може да прибере ", добави Уайт.

Що се отнася до Чисора и до последното му показване, Уайт съобщи: "Той изглеждаше извънредно нестимулиран. Дерек е чудноват вид и представянето му предходната седмица потвърждава това. Понякога се показва ужасно, а в идващия миг въобще не му пука какво ще се случи. С последното си показване той провали възможен реванш посред ни. От тази борба Чисора щеше да завоюва доста пари, само че той самичък се прецака. Много съм отчаян. Той просто не е задоволително окуражен към този момент ", съобщи Уайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР