Британският престолонаследник принц Чарлз е дал положителна проба за Covid-19

...
Британският престолонаследник принц Чарлз е дал положителна проба за Covid-19
Коментари Харесай

Принц Чарлз отново е с Covid-19

Британският престолонаследник принц Чарлз е дал позитивна проба за Covid-19 и се е самоизолирал. Само преди два дни той се е срещал с майка си Елизабет II.

Уелският принц се заразява за повторно с Covid-19. Той е с три дози ваксина. Принц Чарлз трябваше да пътува за Уинчестър във връзка на Платинения празник на кралицата, само че се наложи да се самоизолира.

Новината разтревожи повече загрижените за здравето на майка му, тъй като преди два дни той е имал среща с 95-годишния монарх.

От Скай нюз оповестиха, че информацията с която разполагат е, че Елизабет II няма признаци на ковид, само че е под наблюдаване. Положителният резултат на принц Чарлз и бил при обикновен тест. Съпругата му Камила Паркър-Боулс през вчерашния ден е имала негативен тест.

В сряда вечер принц Чарлз и херцогинята на Корнуол участваха на банкет в Британския музей, където бяха в непосредствен контакт с известни персони, измежду които министърът на финансите Риши Сунак, брачната половинка му Акшата Мурти, вътрешният министър Прити Пател и някогашният футболист на Ливърпул Иън Ръш. За момента няма сведения да има други инфектирани измежду участниците в приема.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР