Британският премиер Тереза Мей заяви, че очаква с нетърпение положителни

...
Британският премиер Тереза Мей заяви, че очаква с нетърпение положителни
Коментари Харесай

Тереза Мей: Очаквам с нетърпение разговорите с Тръмп

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че чака с неспокойствие позитивни диалози с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп на визитата му в петък, откакто той сподели, че Англия е в ужас и счита рецензия на Мей Борис Джонсън за собствен другар, предадоха Ройтерс и ТАСС.

" Очаквам с неспокойствие да се срещна с президента Тръмп освен на срещата на върха на НАТО, само че и при визитата му във Англия в края на седмицата ", сподели Мей и посочи, че измежду обсъжданите тематики ще са защитата и сигурността, само че също и търговията, предава Българска телеграфна агенция.

" Има избрани въпроси сред Европейски Съюз и Съединени американски щати поради комерсиалните мита. Ще обсъдим в позитивен звук по какъв начин можем да продължим да работим дружно в нашите специфични връзки " сред Англия и Съединени американски щати, съобщи Мей.

Тя не отговори директно на въпрос за другарството на Тръмп с Борис Джонсън, който в понеделник подаде оставка като външен министър в символ на митинг против тактиката на Мей за Брекзита.

Вчера Тръмп съобщи пред публицисти преди да замине на европейската си обиколка, че Англия изпитва " в някаква степен разтърсвания " и в същото време означи, че е в доста положителни връзки с Тереза Мей.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР