Британският премиер Тереза Мей в понеделник направи опит да увери

...
Британският премиер Тереза Мей в понеделник направи опит да увери
Коментари Харесай

Тереза Мей с обещание към авиопроизводителите относно Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей в понеделник направи опит да увери самолетните компании, че нейният проект за Брекзит няма да унищожи техните вериги за доставки и даде обещание, че промишлеността ще процъфти, откакто Англия излезе от Европейския съюз, предава Reuters, представена от " Фокус ".

Бизнесите стартират да стават все по-разочаровани поради неналичието на изясненост за бъдещите търговски връзки, единствено девет месеца преди деня на Брекзит, плануван за 29 март 2019 година.

„ Еърбъс “, най-големият производител на самолети в Европа, който дава работа на към 15 000 души във Англия, предизвести по-рано през този месец, че в случай че Англия напусне Европейски Съюз без съглашение – по този начин нареченият „ корав “ Брекзит – това ще докара до преустановяване на продукцията в неговите заводи и прекъсването от работа на самолетите му.

Британският министър председател ще показа в елементи по какъв начин нейното предложение за Брекзит ще отбрани веригите за доставки на компании като „ Бомбардиър “ и „ Ролс Ройс “, както и „ Еърбъс “. Мей ще разгласи и вложения на стойност 343 милиона паунда (454 милиона долара) за планове за проучване и развиване, вложения в технологии за електрически самолети и ще препотвърди, че Англия търси по какъв начин да остане част от европейски институции като Европейската организация за авиационна сигурност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР