Британският премиер Тереза Мей отклонява вниманието на жителите на Обединеното

...
Британският премиер Тереза Мей отклонява вниманието на жителите на Обединеното
Коментари Харесай

На Острова: Брекзит, Новичок и видео

Британският министър председател Тереза Мей отклонява вниманието на жителите на Обединеното кралство от вътрешните проблеми на страната, сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, съобщи РИА Новости.

"Явно има нещо гнило в Лондон и стопанката на "Даунинг стрийт " 10 се пробва да се избави от желаната даже от нейните някогашни съдружници от Консервативната партия оставка ", продължи високопоставената служителка на дипломатическата централа в Москва, припомняйки за проблемите на Мей по отношение на проектоспоразумението сред Лондон и Брюксел за излизането на Англия от Европейския (Брекзит). "Ето за какво внезапно английската полиция разгласява фрагменти с съветски шпиони, които са упрекнати от Скотланд ярд в отравянето на някогашния полковник от Главното разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал ", сподели още Захарова

Британската полиция през вчерашния ден обнародва запис, датиран на 4 март и изработен в южния британски град Солсбъри. На фрагментите се виждат Александър Петров (Александър Мишкин) и Руслан Боширов (Анатолий Чепига), които са упрекнати в атентата против двамата съветски жители с нервно паралитичното вещество "Новичок ", да се разхождат из селището.

Скрипал бяха открити в кома в ранните часове българско време на 5 март. По-късно двамата пристигнаха в схващане. Лондон упрекна Петров (Мишкин) и Боширов (Чепига) за отравянето. Русия отхвърля да има нещо общо със случая.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР