Британският премиер Тереза Мей, на която остават броени дни до

...
Британският премиер Тереза Мей, на която остават броени дни до
Коментари Харесай

Заснеха на видео как Тереза Мей отново танцува и пее на хитове на ABBA

Британският министър председател Тереза Мей, на която остават броени дни до предаването на поста, беше снимана да танцува щастлива и да припява под звуците на шлагери на АББА на музикалния фестивал Хенли, написа Блиц.

``
реклама

Електронните издания на съвсем всички английски вестници разпространиха фотоси на Тереза Мей, придружавана от брачна половинка й Филип, по какъв начин откровено се забавлява на фестивала, билетите за който костват по 135 паунда и е за защита публика, оповестява БНР. 

След три сложни години на премиерския пост Тереза Мей наподобява все по-разкрепостена в последно време. Тя се „ прочу “ с танцовите си стъпки на два пъти през годините – първо при визитата й в Африка предишното лято, а по-късно на конгреса на консерваторите през есента, където излезе за заключителната си тирада под звуците на „ Дансинг Куин “ на АББА.

Тереза Мей несъмнено имаше разтоварващ уикенд. Освен, че се разкърши на фестивала „ Хенли “, в събота тя гледа от кралската ложа женския край на тенис-турнира в Уимбълдън, а в неделя приветства от трибуните британския тим по крикет, който стана за първи път международен първенец, побеждавайки Нова Зеландия. 

В може би последното й изявление като министър председател в петък Мей съобщи, че е „ горда “ и в това време „ разочарована “, че не съумя да прокара нейната договорка за Брекзит в Камарата на общините. 

Мей ще съобщи поста на 24 юли на Борис Джонсън или Джеръми Хънт откакто предния ден бъдат оповестени резултатите от гласуването на партийните членове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР