Британският премиер Тереза Мей изложи своята преобладаващо консервативна програма, неоставайки

...
Британският премиер Тереза Мей изложи своята преобладаващо консервативна програма, неоставайки
Коментари Харесай

Прекъсвана от кашлица и протестиращ, Тереза Мей се нахвърли на критиците си

Британският министър председател Тереза Мей изложи своята " преобладаващо консервативна стратегия " , неоставайки длъжна на критиците си , даже на протестиращ, който прекъсна речта ѝ, като се опита да потвърди, че може да управлява Англия и да подсигурява корав Брекзит , отбелязва " Ройтерс ".

Във значимата тирада пред конференцията на Консервативната партия, в която протестиращият и кашлица съвсем прекъснаха думите ѝ, Тереза Мей завоюва доста консерватори в залата, обещавайки да съживи партията и отправяйки обещания към младежите и фамилиите .

61-годишната Мей също по този начин съобщи, че няма нищо срещу да бъде наричана " Ледена девственица ", само че за разлика от доста от нейните критици, тя е почнала от нулата в живота , нещо което я убедило в потребността от това, което тя назова английска фантазия .



Нейната тирада може да е извънреден триумф или извънреден неуспех за английския министър председател, чийто опит да покаже на конференцията единение в партията беше подкопан от външния министър Борис Джонсън , евентуален кандидат за лидерския пост в Консервативната партия, който получи възторжени овации за речта си във вторник.

" Това е консерватизъм, в който имам вяра, консерватизъм на честността и справедливостта и опциите за всички, консерватизъм, който поддържа английската фантазия жива за ново потомство ", акцентира Мей пред приветстващата навалица.

Конференцията на консерваторите в Манчестър е съпроводена с много меланхолични настроения, макар че се организира след конференцията на Лейбъристката партия, която беше съвсем празнична.

След офанзивата на лейбъристите против капитализма, който е гръбнакът на консервативната политика, Тереза Мей желае да подчертае значимостта на отбраната на свободните пазари и фискалната нерешителност .

 Мей тласка Англия към ръба на скалата, предизвести Корбин
Мей тласка Англия към ръба на скалата, предизвести Корбин

Само лейбъристите могат да реализират положително съглашение с Европейски Съюз

Ала тя също по този начин желае да се ангажира с по-младите гласоподаватели , които приветстваха политиките, подкрепяни от водача на лейбъристите Джереми Корбин, краен левичар, който даде обещание да ренационализира железниците и да постави завършек на таксите за образование, които вкарват в задължения приключилите студенти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР