Британският премиер Риши Сунак ще направи обръщение в Камарата на

...
Британският премиер Риши Сунак ще направи обръщение в Камарата на
Коментари Харесай

Риши Сунак с обръщение пред депутатите - как Лондон ще отговори на кризата в Близкия изток

Британският министър председател Риши Сунак ще направи послание в Камарата на общините, с цел да показа отговора на държавното управление на задълбочаващата се рецесия в Близкия изток. Предполага се, че към 60 000 английски жители са в Израел и линията Газа. Предполага се също, че 10 британци са измежду заложниците на " Хамас ", съобщи БНР.

Преди първата сесия на Народното събрание след подновяването на работата на депутатите след четириседмичното спиране за осъществяване на партийните конгреси Риши Сунак ще посети еврейската общественост, с цел да изрази своята поддръжка към нея и " нулева приемливост към антисемитските прояви ", оповестиха от Даунинг стрийт.

Опасенията от филантропична злополука в Газа нарастват, като Организация на обединените нации предизвести, че има възможност лечебните заведения там през днешния ден да останат без гориво. Има сведения от " Хамас ", че към 400 000 от общо 1,1 милиона души в северната част на линията Газа до момента са последвали апела на Израел да се предислоцират на юг.

Най-малко 17 английски жители се водят убити или изчезнали, а министърът на външните работи Джеймс Клевърли сподели, че към 10 британци евентуално са измежду взетите заложници. По данни на държавното управление на територията на Израел и линията Газа има общо към 60 000 английски жители.

В Камарата на общините през днешния ден се чака Риши Сунак да повтори " цялостното наказание " на офанзивите на " Хамас " и да изложи метода на държавното управление към разрастващата се рецесия. Той ще очертае помощта, която Обединеното кралство дава на Израел, напъните за поддръжка на английските жители, наранени от насилието и какъв е отговорът на Даунинг стрийт на филантропичната обстановка в Газа.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР