Британският премиер Борис Джонсън заяви, че поставяните във Великобритания ваксини

...
Британският премиер Борис Джонсън заяви, че поставяните във Великобритания ваксини
Коментари Харесай

Борис Джонсън утре ще се ваксинира с „АстраЗенека”

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че поставяните във Англия ваксини на " АстраЗенека " и " Пфайзер " са безвредни и добави, че на следващия ден той ще се имунизира с препарата на " АстраЗенека ", съобщи " Ройтерс ". През предходната година министър председателят бе настанен за лекуване в болница, откакто разгласи, че е инфектиран с COVID-19.

" Оксфордската ваксина е безвредна и тази на " Пфайзер " също е безвредна. Това, което не е безвредно, е да се разболееш от ковид и таман по тази причина е значимо всички да се имунизираме незабавно, щом пристигна нашият ред ", сподели Джонсън на конференция на " Даунинг стрийт ".

" Всъщност на следващия ден и аз самият ще бъда имунизиран, а центърът, в който ще ми бъде сложена имунизацията, в този момент употребява имунизацията на " АстраЗенека " (разработена взаимно с Оксфорд) и аз ще бъда имунизиран с нея ", сподели още министър председателят Джонсън. Европейската организация по медикаментите заяви, че е достигнала до ясно научно умозаключение за имунизацията на " АстраЗенека " против ковид - че е сигурна и ефикасна. Агенцията посочи, че инспекцията по случаите на тромбози, получени след слагането на тази ваксина, продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР