Британският премиер Борис Джонсън се ожени за годеницата си Кари

...
Британският премиер Борис Джонсън се ожени за годеницата си Кари
Коментари Харесай

Най-очакваната британска сватба вече е факт

Британският министър председател Борис Джонсън се ожени за годеницата си Кари Симъндс на загадка гала в катедралата Уестминстър, оповестяват медиите на Острова. Двамата са си споделили „ Да “ пред най-близките си другари и фамилията, общо 30, колкото сега е разрешено да бъдат присъстващите на сходно събитие. Гостите са били осведомени в последния миг, може би с цел да може всичко да остане в загадка.

Миналата година двойката се наложи да отсрочи сватбата си поради ограничаващите ограничения, свързани с Covid-19.

Редица политици поздравиха Джонсън и Симъндс в обществените мрежи, а тяхната венчавка е историческо събитие, защото той е първият министър-председател на Англия, който склюва брак, до момента в който е отпред на кабинета, от 200 години насам. Последният, който го е направил, бил Робърт Банкс Дженкинсън през 1822 година.

За първи път за връзката сред Борис Джонсън и Кари Симъндс се заприказва при започване на 2019 година По-късно те разкриха, че са сгодени, а единствено година по-късно се роди и техният наследник Уилфред. Това е трети брак за Борис Джонсън. Първият е траял 8 години и е завършил от дълго време, през 1993 година, до момента в който вторият завършва напълно скоро, след 25-годишна връзка и 4 деца.

 
А коя е Кари Симъндс?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР