Британският премиер Борис Джонсън прекара второ денонощие в интензивното отделение

...
Британският премиер Борис Джонсън прекара второ денонощие в интензивното отделение
Коментари Харесай

Борис Джонсън прекара второ денонощие в интензивното отделение

Британският министър председател Борис Джонсън прекара второ денонощие в интензивното поделение на болничното заведение. Той остава в положително въодушевление и диша независимо.

Това заяви външният министър Доминик Рааб. Той изрази вяра, че министър председателят ще се възвърне от ковид и го разказа като " войник ". По-късно вечерта " Даунинг стрийт " заяви, че Джонсън още е в интензивното поделение, само че положението му е устойчиво.
Състоянието на Борис Джонсън се усъвършенства Британският министър председател няма потребност от спомагателен О2
Той беше признат в лондонската болница " Сейнт Томас " в неделя с " упорити признаци " на ковид, а в понеделник беше изместен в интензивното, откакто положението му се утежни.

По думите на Рааб министър-председателят е подложен на общоприетоо лекуване с О2 и диша независимо. Кралица Елизабет е изпратила обръщение на фамилията на Джонсън и на приятелката му Кари Саймъндс, в което споделя, че мисли за тях и пожелава на премиера бързо и цялостно възобновяване.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 577 0 23 42 Света 1 431 706 787 82 080 302 150 Заразени* Нови Починали България 577 0 23 Света 1 431 706 787 82 080
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР