Британският певец Ед Шийрън разкри, че в началото на своята

...
Британският певец Ед Шийрън разкри, че в началото на своята
Коментари Харесай

Ед Шийрън за зависимостите си и временното оттегляне от музиката

Британският артист Ед Шийрън разкри, че при започване на своята кариера злоупотребявал с храната и алкохола поради своята „ мощно пристрастяваща се персона “.

„ Целият съм затрупан с татуировки и не върша нищо на половина. Така че, в случай че пия, не виждам смисъл да пия чаша вино, избирам 2 бутилки “, споделя музикантът. Алкохолът обаче не е бил единственият проблем: „ Наричаха ме „ Теди с двете вечери “, тъй като поръчвах по два пъти и изяждах всичко. Тогава започваш да качваш непотребни килограми и да мразиш метода, по който изглеждаш “.

„ Мисля, че колкото повече употребяваш неща като захарта, сладките неща, нездравословната храна, кокаина, алкохола, ти се чувстваш по-добре, само че това е най-лошото нещо за теб. “

Признанията му пристигнаха по време на онлайн събитие, отдадено на положението на тревога и оправянето с него. Изпълнителят споделя още, че не е бил в положително психическо положение, страдал е от паник офанзиви и е ненавиждал външния си тип. Споделя, че блъснал дъното по време на международното си турне през 2014 – 2015 година, с което промотира албума си Х. „ Питах се какъв е смисълът? Защо съм тук? “, разкрива Шийрън.

„ Стоях безсънен по цяла нощ, пиех, а по-късно спях в рейса. Той паркираше пред залите и аз спях по през целия ден, ставах вечерта, с цел да направя шоуто си, след това отново да пия и да дремя. Не бях виждал слънчева светлина съвсем четири месеца… Всичко е занимателно първоначално. Всичко е рокендрол, само че след това става тъжно. Това беше дъното за мен. “

Музикантът благодари на брачната половинка си Чери, която му помогнала да излезе от порочния кръг и да заживее здравословно и пълноценно. " Тя тренираше доста, тъй че започнах да спортувам с нея. Тя се хранеше здравословно, тъй че и започнах да се храня здравословно. Тя рядко пиеше алкохол, тъй че и аз започнах да не пия ", споделя той.

Албумът No. 6 Collaborations Project на Ед Шийрън стана номер едно по продажби във Англия предходната година. Точно тогава изпълнителят даде знак, че има намерение да се отдръпна от музиката до края на 2020.

„ Можете да усетите, когато публиката ви се е наситила. Едно от значимите неща в сектора е да знаеш по кое време да дадеш отмора и на себе си, и на публиката. “ Затова и през последните няколко месеца 29-годишният актьор се занимава с изобразяване.

 
Пол Маккартни, " Ролинг Стоунс ", Ед Шийрън и още 1500 музиканти пред банкрут
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР