Британският парламент ще блокира излизане на Великобритания от Европейския съюз,

...
Британският парламент ще блокира излизане на Великобритания от Европейския съюз,
Коментари Харесай

Няма споразумение между Лондон и ЕС – няма развод!

Британският парламент ще блокира излизане на Англия от Европейския съюз, в случай че не бъде реализирано съглашение сред Лондон и Брюксел. Това съобщи Джон Макдонъл, отговарящ за финансовата политика на опозиционната Лейбъристка партия, представен от „ Ройтерс “.

В момента договарянията сред държавното управление на Тереза Мей и Европейски Съюз буксуват по въпроса за размера на „ сметката по развода “, която да заплати Англия. Това поражда опцията Англия да напусне договарянията без подписано съглашение.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи, че британците „ би трябвало да си платят “, преди да изоставен европейската общественост. На референдума през предходната година близо 52% от гласоподавателите избраха сюжета Brexit.

Джон Макдонъл, който е измежду най-близките съдружници на водача на лейбъристите Джереми Корбин, съобщи, че съгласно него има задоволително поддръжка в Народното събрание за блокиране на такава опция.

Главният договарящ на Европейски Съюз по въпросите за Brexit Мишел Барние съобщи, че към този миг договарянията сред Брюксел и Лондон са в „ задънена улица “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР