Британският министър-председател Риши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши

...
Британският министър-председател Риши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик.
Риши
Коментари Харесай

Риши Сунак: Обединеното кралство трябва да защитава по-силно своите ценности в света

Британският министър-председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, ще съобщи през днешния ден, че Обединеното кралство би трябвало да пази по-силно своите полезности като свободата и откритостта, по-специално в опълчването с Китай и Русия, съобщи Франс прес.

" Нашите съперници и съперници имат дълготрайна тактика. С оглед на тези провокации краткосрочните подходи и благопожеланията са незадоволителни ", се чака да каже Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, в първата си огромна тирада за външната политика, откогато стана министър председател предишния месец. " Това значи да сме по-силни, с цел да браним своите полезности и откритостта, върху която се гради нашето преуспяване ", а също по този начин " да се надигнем против нашите съперници не с шумна реторика, а със здрав прагматизъм ", ще добави той.

Сунак ще приказва през днешния ден пред дипломати и предприемачи в Гилдхол - кметството на лондонското Сити. Откъси от речта бяха публикувани авансово от неговата канцелария.

Британският министър председател ще изтъкне, че предвид на упоритостите на Китай и на Русия Обединеното кралство би трябвало да пази една дълготрайна визия.

Тя ще откри опора в възобновяване на връзките с Европа, влошени поради Брекзит, а също и в Индийско-Тихоокеанския район, където сега е на обиколка отрасловият английски държавен секретар Ан-Мари Тревелян.

За да има обаче тежест неговият глас на интернационалната сцена, Обединеното кралство би трябвало да има " по-силна стопанска система ", ще каже Сунак - в миг, когато страната е затънала в икономическа и обществена рецесия. 

Лондон преразглежда сега доктрината си в областта на сигурността, защитата и външната политика, с цел да се приспособява към новия геополитически подтекст, включващ по-конкретно войната в Украйна и растящото напрежение в връзките с Иран и Китай, отбелязва Агенция Франс Прес.

През лятото, по време на акцията си за премиерския пост, която изгуби против Лиз Тръс  Лиз Тръс Мери Елизабет (Лиз) Тръс е английски политик   Лиз Тръс е родена на 26 юли 1975 година в Оксфорд в, останала обаче на власт единствено малко повече от един месец, Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, назова Китай " най-голямата опасност за сигурността " на света и на Англия.

В същото време той прикани на срещата на върха на Г-20 този месец за " открити и градивни връзки сред Лондон и Пекин ".

В днешната си тирада английският министър председател ще изтъкне, че страната му ще продължи да подкрепя Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР